SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan UHD tartalom az ANGA ideje alatt

Dátum: 2015-06-10 09:00:00   |  hír
Szerző: dorka
Új Ultra HD tartalom érkezik az SPI Internationaltől és az Anixe-tól az Eutelsat műholdjain keresztül, ebben nyerhetünk betekintést június 9. és 11. között.

Az SPI International az ANGA-n mutatja be vadiúj 4K FunBox UHD névre keresztelt csatornáját, melynek tartalmi ízelítője a Hotbird 4K1 csatornáján keresztül lesz elérhető, mielőtt az év második felében kereskedelmi forgalomba kerülne a csatorna, keleti 13 fokról.

A 4K FunBox UHD-hez hasonlóan jelenleg az Anixe is, azaz mindkét csatorna tartalma a Hotbird 4K1-en keresztül érhető majd a német távközlési vásár és konferencia, az ANGA ideje alatt, azaz június 9 és 11-e között. Ha rendelkezünk megfelelő felszereléssel a vételhez (demodulátor és HEVC dekóder) akkor Európában, a Közel-Keleten és Közép-Kelet-, valamint Észak-Afrikában is belepillanthatunk az adásba.

Az SPI International natív UHD tartalmába ígér bepillantást a 4K FunBox UHD-n keresztül, az Anixe HD pedig egy 15 perces exkluzív Ultra HD összeállítást ígér életvitel, dokumentumfilm, főzőműsor és mozimagazin keverékét.

A Hotbird 4K1-et 2014 májusában indította az Eutelsat, mint az első európai HEVC-ben (High Efficiency Video Encoding) kódolt csatora. Vételi adatok: 11 296 MHz, 27 500, DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4



Hozzászólások

comments powered by Disqus