SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Különleges műsorkínálattal szórakoztat december 1-jétől az RTL Spike

Dátum: 2016-11-30 13:34:16   |  hír
Szerző: doga
Itthon még nem látott különleges nemzetközi sikersorozatokkal indul december 1-jén, csütörtökön reggel az RTL Spike tévécsatorna.

Unikális nemzetközi sci-fi akció premierek, a legmerészebb doku-realityk, kőkemény kevert harcművészetek közvetítései, egy új hazai gyártású showműsor és közkedvelt tévésorozatok egyaránt megtalálhatóak lesznek a legújabb szórakoztató csatorna adásában. Az RTL Spike már az első naptól elérhető a nagyobb szolgáltatók kínálatában.

December elsején indul RTL Spike néven a Viacom új, izgalmas szórakoztató csatornája. Az RTL Magyarországgal egy újszerű márka-együttműködés keretében indított vadonatúj tévéadón egyedi tartalmakból, hazai gyártású műsorokból és országos premierekből sem lesz hiány. Jön a Playback Párbaj a legmenőbb hazai sztárokkal, a Bellator MMA és Kickboxkőkemény válogatott harcosai, az itthon még nem látott A visszatérők (The 100) és Sötét Árvák (Orphan Black), de izgalmas doku-realityk (Jéglovagok, Kontár kivitelezők, Hihetelen, de halálos), közkedvelt tévésorozatok (Gyilkos elmék, Cobra11) és animációs szériák is megtalálhatóak a csatorna programjában.

Sci-fi-akció sorozatpremierek

A csatorna olyan világhírű, tinikről szóló sikersorozatokat is elhoz, mint a Sötét Árvák, ahol az akciót és a sci-fit jó adag drámával spékelik meg. A produkció már annyi elismerést zsebelt be az elmúlt években, hogy felsorolni is nehéz lenne. Idén például Tatiana Maslany színésznő részesült a Primetime Emmy díjában, de a Canadian Screen Award is sorra osztotta az elismeréseket a stábnak.

A másik országos premiersorozat, A visszatérők története száz évvel előrébb a jövőben játszódik: a Bárka űrállomásról fiatal rabokat küldenek le a Földre, hogy biztosítsák az emberiség jövőjét. A szuperizgalmas produkció folyamatosan nézettségi rekordokat döntöget világszerte, valamint számtalan díjra jelölték az elmúlt években. Itthon is rengetegen várják a fiatalok kalandjait, akik mind a százan sötét titkokat hordoznak, és hamar rájönnek, hogy múltjukat nem hagyhatják maguk mögött, az űrben.

Merész doku-realityk

Ismerős a helyzet, amikor egy jól megtervezett és kivitelezett lakásfelújítás reményében felfogadunk egy szakembert, de az illető elképesztően hanyag és link munkát végez? A Kontár kivitelezők (Catch a Contractor) realitysorozatban leleplezik és számon kérik a legnagyobb „kóklereket”. A műsorban nem csak azt láthatjuk, miként varázsolnak igazi csodát a lakásokból, de az kis kiderül, kik felelnek a leggondatlanabb kivitelezésekért.

Léteznek olyan képzett és vakmerő kamionsofőrök, akik a havas utakon áthágva, embert próbáló feladatokat teljesítenek azért, hogy Kanada legelszigeteltebb területeire élelmiszert és fogyasztási cikkeket jutassanak el. Ők a Jéglovagok (Ice Road Truckers), akik nem riadnak vissza a legkeményebb kihívásoktól sem. A dokumentumfilmet nem véletlenül jelölték a Primetime Emmy kiváló operatőri és program kategória díjára, és a Critics' Choice TV Award legjobb strukturálatlan reality show elismerésére sem.

Melyek a legmegdöbbentőbb halálesetek, amelyekről valaha hallani lehetetett? A Hihetetlen, de halálos (1000 Ways to Die) abszurdabbnál-abszurdabb epizódjai hétköznapinak induló történeteket mesélnek el, amelyekbe egy hihetetlen haláleset hoz nem várt fordulatot.

Bellator MMA és Kickboxing

A Bellator arénáiban mindent beleadva gyűrik egymást a sportolók, kőkemény pofonokat osztva egymásnak. Az itthon még nem látott közvetítésekben ringbe szállnak fiatal feltörekvő és már tapasztalt versenyzők is, akik összemérik erejüket, hogy igazi bajnokká válhassanak. Az induláskor egyből egy magyar vonatkozású összecsapással kezdi a heti közvetítések sorát a csatorna.

Hol érhető el az RTL Spike?

Az új csatorna az indulás napjától elérhető a UPC (79-es csatornahely), a UPC Direct, a Telekom (32), az Antenna Hungária (MinDigTV Extra, 64), az Invitel és a Tarr illetve a Telenor televíziós szolgáltatásainak részeként. A PR Telecom előfizetői január 1-jétől láthatják az adást, a DIGI-vel pedig jelenleg még folynak a tárgyalások a műsor továbbításáról.

Doga

Forrás: www.redlemon.hu



Címkék: RTL Spike Viacom 

Hozzászólások

comments powered by Disqus