SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Élőben közvetít a német Sport1 a Bakui Európa-játékokról

Dátum: 2015-06-12 12:25:21   |  hír
Szerző: doga
Több, mint száz órányi élő közvetítést ad az egész Európában szabadon fogható, német Sport1 a Bakui Nyári Játékokról. A vételhez mindössze 60cm-es parabolaantenna és digitális műholdvevő szükséges.

A német dpa hírügynökség tájékoztatása szerint az elkövetkezendő két és fél hét a Bakuban megrendezésre kerülő Európa-játékokról fog szólni a német Sport1 tévécsatornán. Az egész Európában, így hazánkban is egy mindössze 60cm-es parabolaantennával és digitális műholdvevővel szabadon fogható televízió a kiemelkedő sporteseményről több, mint száz órányi élő közvetítést ad. A minden részletre kiterjedő közvetítéssorozat ma este, fél hatkor kezdődik.

„Műsorfolyamunkban mindig sok figyelmet szentelünk számos Európa- és világbajnokságra, többek közt a kézilabda, a röplabda és a jégkorong sportágakban. A Bakui Nyári Játékok ismét jó alkalom arra, hogy a labdarúgóidény lezártával egy sok sportágat felvonultató eseményről tudósítsunk nézőink számára”, magyarázta Alexander Wölffing, a Sport1 főszerkesztő-helyettese a csatorna döntésének okait a „myTischtennis.de” internetes portálnak.

Az asztalitenisz mellett a triatlon és a lövészet sportágban is olimpiai nevezésekről döntenek a bakui eseményen. A német Sport1 szombaton és vasárnap 9.45-től, hétköznapokon pedig 14 és 20 óra között közvetít a játékokról. Tizenkét kommentátor fogja tájékoztatni a németül tudó nézőket, szakértőként pedig többek között a tornász Marcel Nguyen, valamint a korábbi triatlon-világbajnok, Daniel Unger fog tudósítani az izgalmas sportrendezvényről.

A német Sport1-et az Astra műholdcsalád, keleti 19,2 fokos pozíciójára állított parabolaantennával lehet fogni. A csatorna vételi paraméterei: 12.480MHz-es, függőleges polarizációjú frekvencia, 104-es transzponder, DVB-S (szimbólumarány: 27500, hibajavítás: FEC 3/4). Mindenkinek jó vételt!

Doga

Forrás: www.infosat.de



Címkék: Astra Sport1 

Hozzászólások

comments powered by Disqus