SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Megérkeztek a legújabb LG 3D-s okostévék

Dátum: 2013-04-28 20:13:59   |  érdekes
Az LG Electronics 2013-as Smart CINEMA 3D TV termékcsaládjának legújabb modelljei páratlan 2D és 3D képminőséget, valamint olyan új Smart szolgáltatásokat kínálnak, mint az LG Cloud (az LG felhő alapú szolgáltatása), az NFC címke és a MiracastTM adatkommunikációs rendszerek.

Olyan kiegészítő szolgáltatásokkal ruházta fel idei Smart CINEMA 3D modelljeit, amelyek a kényelmi funkciók mellett — mint például a teljes értékű webes böngésző, a számtalan alkalmazás és a 3D-s tartalmak — a tartalomközvetítés és megosztás terén is több újdonságot tartogatnak. Az LG legújabb tévéiben hamarosan elérhető felhő alapú szolgáltatás, az LG Cloud, amely a nagyméretű filmek, zenék vagy fényképek egyszerű és gyors tárolási és megosztási módját kínálja. Az LG felhő alapú szolgáltatása lehetővé teszi, hogy különböző digitális eszközökről tartalmakat töltsünk fel egy központi szerver számunkra dedikált tárhelyére, ahonnan az LG Smart TV-n, vagy más, arra alkalmas készüléken bárhol és bármikor lejátszhatjuk.

 

Az LG NFC címke (NFC Tag On) használatával a mobiltelefon és a tévé közötti kapcsolat még egyszerűbb és hatékonyabb lett. Az NFC képes telefon címkéhez történő érintése után egyből létrejön a csatlakozás a tévé és a mobil eszköz között, megjelenik az éppen futó műsor képe és egyéb szolgáltatások, mint például az okostelefonos távirányítás. A 2nd Display (Második képernyő) funkcióval egyetlen pillanatról sem fogunk lemaradni, még ha el is kell mennünk valami miatt a tévé elől.
 
Az okostelefonunk, vagy más mobileszközünk és az LG Smart TV-nk kommunikációs lehetőségeinek ezzel azonban koránt sincs vége. A Wi-Fi Alliance által minősített MiracastTM lehetővé teszi azt, hogy a televíziók és a kompatibilis okostelefonok, táblagépek között egyszerűen és gyorsan hozzunk létre kapcsolatot, kábelek nélkül. Így a mobileszköz képernyőjét egyszerűen megjeleníthetjük tévénk képernyőjén is.
A MiracastTM-tal ellentétben az MHL (Mobil HD-kapcsolat) vezetéken teszi lehetővé a kapcsolatot az okostelefon és a tévé között. Így a telefonunkon tárolt nagyfelbontású tartalmakat is azonnal és egyszerűen viszontláthatjuk a tévé nagy képernyőjén.
 
  
Az LG Time Machine II szolgáltatásával — egy külső HDD segítségével — az online tartalmak szabadságát élvezhetjük a hagyományosan sugárzott digitális tévéadások esetében is. A népszerű Time Machine funkció megújult változatával rögzíthetjük, visszatekerhetjük, szüneteltethetjük, illetve újra megnézhetjük a tévében sugárzott műsorokat. Az élő adást is megállíthatjuk, vagy visszapörgethetjük, mintha csak egy Blu-ray lemezt néznénk, a külső HDD-re felvett adást pedig bármikor visszanézhetjük. Az ütemezett felvétel funkcióval, még csak nem is magunknak kell elindítani a rögzítést, hanem előre beprogramozott időben ezt a tévénk megteszi.

 Címkék: LG Smart LG okostévé 3D 

Hozzászólások

comments powered by Disqus