SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Megszületett az első SAT-IP konverter

Dátum: 2012-07-15 13:08:13   |  
A SES bejelentette a televíziós iparág első SAT-IP átalakítójának megszületését, amelyet az Inverto Digital Labs jegyez.

Az új szabvány tanúsítványával rendelkező SAT-IP konverter a SES és az Inverto együttműködésének terméke. A SAT-IP egy új televíziós szabvány, amelyet a SES fejlesztett ki. A SAT-IP technológia demodulálja és átalakítja a műholdas jeleket IP jelekké, hogy otthon bármilyen internetképes készülék szétoszthassa azokat.
 
Az Inverto SAT-IP segítségével a műholdas programok az otthonokban vezetékes vagy vezeték nélküli interneten keresztül nemcsak a televízión, de minden olyan IP alapú eszközön is nézhetőek, mint az okostelefonok, tábla PC-k. Az átalakító segítségével a különböző eszközökön különböző műholdas programok élvezetére van lehetőség. Az Inverto SAT-IP konvertere az első ilyen eszköz, amely az új, SAT-IP szabvány tanúsítványával rendelkezik.
 
„A SAT-IP-vel kiszolgálhatjuk a nézők igényét, akik több elektronikai eszközön is kiváló minőségű műholdas jelre és sokszínű tartalomra vágynak. Műholdas TV bárhol az otthonukban, tábla PC-ken, okostelefonokon, számítógépeken és okostévéken: ez a SAT-IP forradalom.” – nyilatkozta Thomas Wrede a SES vételi technológiák részlegének alelnöke.

Forrás: Inverto Digital Labs



Hozzászólások

comments powered by Disqus