SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Megújulnak a Viasat csatornák

Dátum: 2014-04-22 19:40:35   |  hír
Szerző: dorka
A Modern Times Group több előfizetéses csatornájának küllemét megújítja április 29-étől.

viasat_arculatA tematikus és TV1000 mozicsatornákat érinti majd az a megújulás, amelynek eredményét április 29-én tárja a tévénézők elé a tulajdonos Modern Times Group. A cég szerint minden érintett csatorna új logót kap, amelyeket új alakítanak ki, hogy bármilyen eszközön is tévézünk, jól fessen. A multiscreen, azaz több képernyőn történő televíziónézés az Antenna Hungária szerint is a jövő meghatározó élménye lesz.

A megújulás a Viasat Explore-t (korábban Viasat Explorer), a Viasat Historyt, a Viasat Nature-t és a Viasat Crime-ot érinti, TV1000, TV1000 Action és TV1000 Kino mozicsatornák mellett.

Karin Heijink, a keleti regió előfizetéses divíziójának alelnöke így kommentálta az arculat megújulásokat: “Többet fektettünk be ezeknek a csatornáknak a tartalmába és abba, hogy még exkluzívabb európai premiereket kínáljunk, mint korábban bármelyik csatornánk esetében. Az új, izgalmas külső és vele járó életérzés jól tükrözi a csatornák lényegét és a magas minőségű tartalmakat.”Címkék: arculat viasat csatorna 

Hozzászólások

comments powered by Disqus