SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Melyik TV-t válasszam? 1.

Dátum: 2013-04-06 19:40:26   |  érdekes
Melyik televíziós technológia a legjobb? LCD-t vagy plazmát válasszak? Milyen méretet vegyek a nappalimba? Ezekre a kérdésekre keressük a választ új sorozatunkban. 1. rész: 81 cm-es képátlóval rendelkező készülékek.

A tévévásárlás stresszes élmény lehet, zavarbeejtő a választék mind a márkák, mind a technológiák terén.

 
81 cm-es képátlójú készülékek
 
A legtöbb nappali fizikailag nem alkalmas ennél nagyobb készülék befogadására. A méret azonban nem minden, a technológia is számít. Egy HD-Ready készüléket már olcsóbban megvásárolhatunk, míg a kategória legjobbjaira akár vagyonokat is költhetünk. Egy dolog azonban biztos ennél a méretnél, hogy LCD TV-t kell vennünk. Az LG régebben készített ilyen méretű plazmákat, de már leálltak a gyártással.
 
Néhány vásárlásra érdemes példa a teljesség igénye nélkül:
 
Samsung UE32EH5000: LED háttérvilágítású LCD TV kb. 80-90 000 Ft, FULL HD készülék, nagyon gyors, kiváló a képminősége, szépek a színei, jó a kontrasztaránya, többet nyújt, mint amennyit egy ilyen árú készüléktől elvárnánk.
 
 
 
Panasonic TX-L32E5B: LED LCD TV, kb. 108 000 Ft, szélesebb szögből nézhető, mint a hasonló készülékek, anélkül, hogy romlana a kontraszt, és képminősége is sokkal jobb, mint az árkategória többi készüléke esetében. Ezért kompromisszumot kell kötni, amit azt jelenti, nincs Full HD, 1366x768 felbontás van, de még így is megéri az árát.
 
 
Samsung UE32ES6300: Full HD 3D TV, kb. 170 000 Ft, aktív 3D lejátszás, hozzáférés a Samsung online okostévés szolgáltatásához. A képminőség 2D-ben és 3D-ben is kiváló, hála az egységes háttérvilágításnak, a gazdag, de visszafogott színvilágnak, a lenyűgöző HD képeknek, a minimális 3D áthallásnak. Az egyetlen hátulütője a készüléknek, hogy csak bizonyos szögekből élvezhetjük a vázolt képminőséget.
 
 
Ha bárkinek van tapasztalata 81 cm-es képátlójú készülékekkel, ossza meg velünk kommentben!
 

 



Címkék: televízió HD LCD LED 3D plazma 

Ezt olvasta már?

Az LG is végzett a plazmával

Hozzászólások

comments powered by Disqus