SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

National Geographic Channel: 50 millió követő

Dátum: 2014-09-24 20:26:54   |  érdekes
Szerző: dorka
VIDEÓ. Elérte az 50 millió követőt a National Geographic Channel Facebook oldala! Ezzel a közösségi siteon belül a második legnépszerűbb tévécsatorna lett, és világszinten az 50 legnépszerűbb Facebook oldal közé került. A NatGeo különleges videóval köszönte meg rajongóinak a lájkokat.

A National Geographic Channel 50 milliós rajongótáborral büszkélkedhet a Facebookon, ezzel a közösségi siteon belül világszinten az 50 legnépszerűbb oldal közé került, és a második legnépszerűbb  tévécsatorna lett. Az 50 millió követőből a legtöbben Indiában, Mexikóban, Braziliában és az USA-ban lájkolták a csatorna Facebook oldalát, a rajongók által leginkább kedvelt sorozatok pedig a Kozmosz és az Eszement Játékok (Brain Games) voltak. 

A National Geographic Channel filmjei 171 országban, 48 különböző nyelven kerülnek bemutatásra, a csatorna műsora a világ több mint 440 millió háztartásában elérhető. A nézők és a rajongók teljes körű kiszolgálása érdekében a tévécsatorna néhány hónapja átszervezte és globalizálta Facebook oldalát. Ez alapján a NatGeo kedvelői számára automatikusan a tartózkodási hely szerint jelenik meg az oldal, így a felhasználó mindig a számára aktuális, helyi szintű információkat láthatja. Természetesen régiót váltani az oldal beállításaiban manuálisan is lehet. 

„A megújult Facebook oldal lehetővé teszi számunkra, hogy rajongóinkkal helyi és globális szinten is megoszthassunk szórakoztató tartalmakat, lenyűgöző képeket, és a NatGeo kínálatával  kapcsolatos legfontosabb információkat” – mondja Liz Dolan, a National Geographic Channels International marketing-igazgatója. Az 50 millió rajongó elérését egy különleges videóval köszönte meg követőinek a csatorna.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus