SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Nyereményeső a Direct One-nál

Dátum: 2021-05-26 13:37:30   |  hazai
Szerző: Kriszti
A Direct One TV szolgáltató meglepetéssel indítja a nyarat. 2021-ben nem csupán a csatornaválasztékát újította meg, de a digitális televíziózásban is élen jár. Ráadásul akik most fizetnek elő a szolgáltatásra, sorsoláson vehetnek részt és értékes nyereményekhez juthatnak.

Izgalmas nyereményjáték új előfizetőknek

Most érdemes csatlakozni a Direct One ügyfeleinek táborához, hiszen azok, akik május 24. és július 31.  között fizetnek elő a Direct One TV csomagjaira nyereményjátékban vehetnek részt. A játék keretében mintegy 40 nyeremény kerül kisorsolásra, melyek között márkás okostévék, tabletek és játékkonzolok is megtalálhatók. 

Részvételi feltételek

A játékban minden olyan új előfizető vehet részt, aki ePack szolgáltatással, azaz elektronikus számlafizetéssel fizet elő bármely Medium vagy Plus csomagra a nyereményjáték időtartama alatt, majd regisztrál a megadott weboldalon.

A sorsolásban való részvételhez az új előfizetőknek mindössze egy regisztrációt szükséges elvégezniük a  nyerj.directone.hu weboldalon. A regisztráció csupán egy percet vesz igénybe, melyet követően már csak az izgalommal teli várakozás következik egészen augusztus 19-ig, a sorsolás napjáig.

 

A jövő televíziózása: szórakozás bárhol, bármikor

De nem csak a nyereményjáték miatt érdemes most előfizetni. A Direct One a 21. századi trendeket szem előtt tartva nem állt meg a műholdas televíziós szolgáltatásnál, hanem a fogyasztói igényekre válaszolva az online tévézés területén is megvetette a lábát. Ezért született meg az online TV szolgáltatás és a Direct Now applikáció. A digitális szolgáltatással a kedvenc műsorok, filmek bármikor megtekinthetők, újranézhetők és visszajátszhatók, valamint extra videós tartalmak is hozzáférhetők az applikáció videótárában. A Direct One ügyfelek ingyenesen férhetnek hozzá az alkalmazáshoz és nézhetik a benne elérhető összes műsort, köztük a videótár tartalmait is, előfizetésük részeként. A teljes otthoni élményért az applikáció okostévéken is elérhető.Hozzászólások

comments powered by Disqus