SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Okosítsd fel a Braviádat

Dátum: 2013-09-17 22:21:55   |  érdekes
A Sony kütyüje bármelyik Bravia TV szettet okostévévé varázsolja, az okostévéket pedig még okosobbá teszi.

A stick Google Chrome keresőt alkalmaz, hogy kereshessünk a kábeles és műholdas szolgáltatók kínálatában, az interneten és több száz alkalmazás között. „Olyan okos, hogy beépül a felhasználó által használt kábeles vagy műholdas szolgáltatásba, így nem kell a bemeneti forrást változtatgatni, ha más forrásból származó tartalmat szeretne nézni.”
 
 
A Sony 97 euróért, azaz kb. 29 000 forintért kínálja a kütyüjét, és egy univerzális távirányítót is ad hozzá. A Bravia Smart Stick felhasználói felülete integrálja a Google TV-t és a Sony saját Bravia alkalmazásait, ezzel lehetővé téve a felhasználónak, hogy egyetlen menüt használjanak az alkalmazásaik elindításához, mint az internet vagy a könyvtár..
 
A kép a képben megoldás még azt is lehetővé teszi, hogy két különböző ablakot használva egy időben böngésszünk a neten és nézzük a tévék. A stick kezdetben az USA-ban kerül a polcokra, ahol a Google Chrome Stick lesz a versenytársa, amely mindössze átszámítva 7800 forintba kerül.Címkék: usb stick Bravia Sony okostévé 

Hozzászólások

comments powered by Disqus