SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Érkezik Európába a hajlított Samsung OLED is

Dátum: 2013-09-01 19:45:28   |  érdekes
Az LG-t követően a Samsung is piacra dobja Európában az otthonokba IMAX élményt jelentő hajlított OLED készülékét.

 

Miután az LG bejelentette, hogy Európában, azon belül is elsőként Németországban piacra dobja hajlított OLED készülékét, sejthető volt, hogy ezt a példát hamarosan a Samsung is követi. Ez így is lett, szeptember 5-étől kapható a hajlított Samsung OLED.
 
Az S9C elsőként az Egyesült Királyságban kerül a polcokra szeptember 5-én. A vásárlók full HD felbontást, 3D-t és 55 colos képernyőt kapnak a pénzükért. Hogy mennyiért? A Samsung 10 ezer eurót (kb. 3 millió forint) javasol a viszonteladóknak, mint eladási ár. Az LG 9 ezer euró körül ígéri a hajlított élményeket, ami kb. 2,6 millió forintnak felel meg.
 
Az LG-hez hasonlóan a Samsung is azzal kampányol a hajlított képernyője mellett, hogy a nézők az otthonokba vihetik az IMAX élményt. A Multi View funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle műsort nézzünk a képernyőn, akár 3D-ben is, amelyhez nincs másra szükség, mint a Samsung 3D aktív szemüvegeire, amelyek beépített hangszórót is tartalmaznak, hogy ebből se legyen gond. A készülék természetesen okostévé, azaz internetes böngészésre is kiváló, vagy on demand videók letöltésére.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus