SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Útmutató a TV-k és dekóderek újrahangolásához 2015. július 1-től

Dátum: 2015-07-01 18:15:59   |  hír
Szerző: postatib
2015. július 1-től törvényi szabályozás és az M4 sportcsatorna megjelenése miatt programátrendezésre kerül sor a legtöbb szolgáltatónál így a Mindig TV-nél is.

újrahangolás

Dekóderek újrahangolása

Ha Ön a MindigTV vagy MindigTV Extra szolgáltatást nézi és 2015. július 1-én 12.00 óra után nem látja az M4 Sport HD, az M2 HD vagy bármely más csatornát a programlistában, mindösszesen egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, dekódercsere egyáltalán nem szükséges.
 
aartech Mindigtv vevő távirányítóAmennyiben korszerű Aartech Terra-X, vagy Triax TR41 illetve Triax TR43 készülékekkel rendelkezik, nagyon egyszerű dolga van, mert a távirányító bal felső sarkában lévő SOS gombot kell megnyomnia a készülék bekapcsolását küvetően.

Az SOS gomb megnyomására a készülék kitörli a régi csatornákat és automatikusan elvégzi a csatornakeresést.

Ezt követően mind  már megszokott, mind az új adók láthatóak lesznek.
 
Más típusú készülékeknél ennél kicsit bonyolultabb a helyzet.
Érdemes először kitörölmni a meglévő csatornákat, hogy még véletlenül se duplázódjanak az új keresés után.

Legegyszerűbb, ha a menüben megkeressük a Gyári beállítások visszaállítása lehetőséget, mert azzal egyszerre kitöröljük a régi adókat és elindítjuk az új csatornakeresést.
 

 

Az alábbiakban további típusokhoz láthat videős segítséget a beállításhoz.  A Wayteq HD-95CX, Wayteq HD-97CX Telefunken TTR 280C és Telefunken TTR 280 CE készülékekhez

 

Posta Tibor
műholdvevő és antenna szakértő
www.sat.hu

 



Címkék: MindigTV M4 

Hozzászólások

comments powered by Disqus