SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Több mint 2 millió háztartásban a Sportklub

Dátum: 2015-10-30 10:35:38   |  hír
Szerző: doga
2015 őszétől a UPC Direct, november 1-től pedig a MinDig TV Extra előfizetői ismét élvezhetik a sportcsatorna műsorfolyamát

2015 őszétől a UPC Direct, november 1-től pedig a MinDig TV Extra előfizetői ismét élvezhetik a sportcsatorna műsorfolyamát, így a Tematic Media Group által terjesztett csatorna 94 szolgáltatón keresztül már több mint kétmillió háztartásba jut el. A SportKlub az egyik legszínesebb tematikus adó a magyar piacon, amely a sporteseményeken túl magas arányban kínál saját gyártású produkciókat, háttérmagazinokat és szórakoztató-, valamint hírműsorokat.

A SportKlubon a hét minden napjára jut izgalmas program, ilyen például az exkluzív riportokkal hétfőn esténként jelentkező Fradi TV, amely egész évben bepillantást enged Magyarország legnépszerűbb sportklubjának kulisszatitkaiba, vagy az immáron napi négy élő adással jelentkező Híradó. Várja a nézőket a Helló, Angyalok! három gyönyörű műsorvezetője, valamint folytatódik a Trollfoci TV és a 3 Menet Havas Henrikkel című műsor is, amelyben a Tanár Úr a szorítóban faggatja riportalanyait.

Doga



Címkék: UPC MinDig TV Sportklub 

Hozzászólások

comments powered by Disqus