SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Tovább nő a UPC Direct előfizetőinek száma

Dátum: 2015-10-21 11:39:52   |  hír
Szerző: doga
A Liberty Global vezeték nélküli (DTH) üzletága immár 800 ezer ügyféllel rendelkezik. A mérföldkő elérésének alkalmából a műholdas TV-szolgáltató Facebook játékot hirdet.

A Liberty Global műholdas televíziós üzletága; a UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas szolgáltatója – mely Szlovákiában és Csehországban freeSat, Romániában Focus Sat, Magyarországon pedig UPC Direct néven van jelen – ma bejelentette, hogy előfizetőinek száma elérte a 800 ezret. Ez a szám több mint 60%-os növekedést jelent a UPC DTH 2010-es megalapítása óta.

A UPC DTH S.à r.l. folyamatosan bővíti programkínálatát; az elmúlt 12 hónapban például 18 új, köztük számos HD minőségű nemzetközi és hazai csatornával örvendeztette meg előfizetőit, miközben az elérhető műsorok köre is növekszik, legyen szó akár hír-, üzleti, életmód, film-, mese- vagy zenecsatornáról. A közelmúltban bevezetett újdonságok között olyan adók szerepelnek, mint például a Fine Living, a Food Network, a Duna HD, a Paramount Channel vagy a Stingray Music.

A UPC DTH S.à r.l. azonban nemcsak programkínálatának fejlesztését tartja fontosnak. Új típusú mediaboxait mint a Humax (UD-Fox) HD és a Kaon (CO3600) azért vezette be, hogy minden ügyfele élvezhesse a teljes HD-élményt. Mindkét box támogatja a full-HD felbontást és a videórögzítő funkciót, így az előfizetők kényelmesen felvehetik és visszanézhetik kedvenc műsoraikat és meg is állíthatják a TV adást, hogy egyetlen mozzanatról se kelljen lemaradniuk.

A UPC DTH S.à r.l. számára kiemelten fontos, hogy ügyfelei a leghatékonyabb és legkényelmesebb módon érjék el ügyfélszolgálatát, akár olyan innovatív ügyfélszolgálati megoldással is, mint például a Skype használata. E téren tett erőfeszítéseit bizonyítja a közelmúltban elnyert Gold Stevie díj, amellyel a közép-kelet-európai régió legjobb ügyfélszolgálataként tüntették ki.

A jelentős előfizetői szám növekedésének alkalmából a UPC DTH S.à r.l. egy éves ingyenes előfizetéssel jutalmazta 800 ezredik FocuSat előfizetőjét, a bukaresti Elena D-t. Az ünneplés részeként továbbá október 21-től egy játékot is hirdet nézőinek, melynek keretében Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából és Romániából összesen öt szerencsés nyertes egy éven át ingyenesen élvezheti a műholdas TV szolgáltatásokat. További nyereményként hat illetve három hónapos ingyenes előfizetéssel gazdagodhatnak a résztvevők. A játék a műholdas szolgáltató Facebook oldalán lesz elérhető október 21-től (https://www.facebook.com/UPCDirectHU/).

Doga



Címkék: UPC Direct UPC 

Hozzászólások

comments powered by Disqus