SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Visszatér a Pioneer!

Dátum: 2013-11-13 21:33:55   |  hír
Szerző: dorka
A Pioneer vissza is tér, meg nem is, de az biztos, hogy Pioneer TV lesznek a piacon.

A Pioneer 2009-ben tette meg azóta is emlegetett bejelentését, miszerint kivonul a TV piacról. Mindezt annak ellenére, hogy sokak szerint a Pioneer volt a világ legjobb gyártója, a fennállása alatt a Pioneer Kuro képernyők szinte mitikus státust képviseltek, és még ma is viszonyítási alapként kezelik a lapostévék képminőségét illetően. Azóta bejelentette együttműködését a Sharppal, most pedig újabb visszatérésről adott hírt a cég.

Nem csoda hát, hogy a hír, hogy a Dixons Retail megvásárolta a márkanév használati jogát, felbolydulást keltett a szakmában.  Azt is remélik, hogy a Pioneer visszatérése kicsit helyrebillenti a TV univerzumot azután, hogy a Panasonic bejelentése, miszerint kiszáll a plazmagyártásból, felborította az egyensúlyt.

Geoff Wood, a Pioneer UK értékesítési menedzsere elmondta, hogyan működik majd az együttműködés. „a Dixons fejleszti a termékeket, de mi átnézzük és ellenőrizzük a specifikációkat. A mi márkanevünk lesz az előtérben, egy tévé, ami a márkanevünket viseli, boldoggá tesz minket…” – nyilatkozta Wood.

Az első az újraforgalmazott készülékek az északi országokban lesznek elérhetők, egy 40, 46 és 55 colos képátmérőjű Full HD LED TV széria tagjaiként.

 

Forrás: techradar.com



Címkék: pioneer tv led lcd 

Ezt olvasta már?

Elindult az új weboldalunk

Hozzászólások

comments powered by Disqus