SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

25 éves a Eurosport

Dátum: 2014-01-12 16:53:57   |  érdekes
Szerző: dorka
A Eurosport jelentős kampányba kezd, hogy megemlékezzen arról, már negyed évszázada szórakoztatja a nézőket élő sportközvetítésekkel.

Az első adás 1989-ben ment, amikor a csatorna még a Sky négycsatornás csomagjának része volt az Astrán. 2014-ben a „We live for live” kampány a társaság élő sportközvetítések iránt folyamatos szenvedélyére épül majd. Külső és belső aktivitások is részesei lesznek a születésnap megünneplésének.

Jean-Thierry Augustin a Eurosport csoport ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: “A 25 évfordulót ilyen erős pozícióban elérni jól tükrözi, milyen keményen és szenvedélyesen dolgoztunk a Eurosport teljes csapatával együtt. Nem visszatekinteni fogunk 2014-ben, hanem felhasználni a tudást, amelyet 1989. óta gyűjtöttünk össze, hogy előre tekinthessünk az innovációk felé és továbbfejleszthessük a tartalmat. Célunk a nézőknek a leginkább magával ragadó és lenyűgöző élő sportélményeket adni.”

eu_25_400

Kép forrása: uk.eursport.yahoo.com

Az év során több mint 5000 órányi élő közvetítéssel készül a csatorna, 120 különböző sportágat lefedve, ezzel a legnagyobb választékot nyújtva sport téren Európában.



Hozzászólások

comments powered by Disqus