SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A cseh közszolgáltató már az ultra HD-ra készül

Dátum: 2015-01-21 18:03:38   |  nagyvilág
Szerző: dorka
A cseh közszolgáltató lecserélte egyik hosszú életű Quantel eQ utófeldolgozó rendszerét egy használatra kész Pablo Rio 4K rendszerre.

A Pablo Riót epizodikus cseh programok és helyi filmprodukciók kiváló minőségű színvilágához és utófeldolgozásához fogják használni. A cseh televíziós hálózat a következő csatornákat tartalmazza: CT 1, CT 2, CT 24, CT sport, CT :D, és CT art.

A Pablo Rio a kiváló minőségű színvilágért és az utófeldolgozásért felelős az utómunka-folyamat során a tökéletes eredmény érdekében. Csak szoftverként elérhető, nagy teljesítményű PC hardveren fut és NVIDIA Maximus multi-GPU technológiát használ, hogy hosszú távú megbízhatóságot, interaktivitást és valós idejű teljesítményt nyújtson 4K-ban és azon túl.  A Pablo Rio a Quantel család tagja.

pablorio400

A cseh közszolgálati TV technikai igazgatója, Mr. Ivo Ferkl azt mondta: „A Pablo Rio rendkívül fejlett szín- és eszközkészlete felülmúlhatatlan, és a sebességét, teljesítményét és interaktivitását is figyelembe véve egyértelmű választás volt számunkra. A rendszer olyan technikai hátteret biztosít számunkra, amellyel felkészültünk a jövőre, nemcsak a HD szolgáltatásokra, de az ultra HD-ra és a még fejlettebb technológiákra is”.



Hozzászólások

comments powered by Disqus