SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A DIGI TV-vel kötött megállapodást a Viacom

Dátum: 2013-09-23 13:19:26   |  hazai
A napokban a DIGI TV-vel kötött megállapodásnak köszönhetően bővül a világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Viacom lefedettsége a régióban.

Míg korábban az MTV és VIVA csatornákkal a Viacom leginkább a fiatalok kedvenc portfóliójának üzemeltetője volt, mostanra már az egész család szórakoztatását lefedi 2-től 49 éves korig. A médiacég nem csak korosztályban nyit, hanem a lefedettséget is bővíti a frissen megkötött DIGI / RCS&RDS szerződéssel.

 
Bartosz Witak a médiavállalat Közép-Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója elmondta: "Az RCS&RDS a közép-európai régió egyik legnagyobb disztribúciós partnere, amely kiemelkedően fontos szerepet játszik régiós növekedésünkben, nagy siker, hogy új, közös alapokra helyeztük együttműködésünket. Részünkről nyitottak vagyunk az együttműködés további kiszélesítésére."
 
A Comedy Central lefedettsége 30%-kal nő Magyarországon, míg Romániában a Comedy Central Extra közel 3 000 000 új háztartásban nevettet majd.
 
„Tapasztalataink szerint a Comedy Central, a Comedy Central Extra és a Nickelodeon, bár jól körülhatárolt célcsoportnak szólnak, igen széles körben elterjedt és népszerű csatornák. Mindhárom csatorna dinamikusan fejlődik, a gyorsan növekvő közönség pedig tartósan és stabilan marad a tévéadóknál. Ez számunkra is fontos szempont egy kereskedelmi együttműködés megkötésekor, hiszen a legfőbb célunk a legértékesebb és legnépszerűbb tartalmak eljuttatása ügyfeleink részére.” - mondta el Kállai Annamária, a DIGI Kft. marketing és kommunikációs igazgatója.

A Comedy sikereihez hasonló lendületben van a Viacom régiós portfóliójában egyre kiemeltebb szerepet kapó Nickelodeon is. A  A csatorna októbertől Romániában még 3 000 000, Magyarországon pedig további közel 500 000 háztartásban válik elérhetővé.

 Ezt olvasta már?

Discovery Science HD magyarul

Hozzászólások

comments powered by Disqus