SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Google TV ismét hallatott magáról

Dátum: 2013-01-13 19:13:55   |  nagyvilág
VIDEO. A CES nemzetközi fogyasztói elektronikai vásáron a Google TV egy pár új partnert jelentett be, az ASUS már be is mutatta a Google TV-nek készített Kockáját.

Az Asus, a Hisense és a TLC lát esélyt a Google TV felvirágzásában a jelek szerint, ugyanis különböző Google TV-s eszközök legyártására szerződtek. Nem sokkal a show után a Netgear is bejelentést tett, Google TV-s set-top box piacra dobását tervezi, Neo TV prime néven, 129,99 dollárért. Természetesen a már meglévő partnerek is bemutatták a kiállítás kapcsán új modelljeiket. 

Az LG hét teljesen új Google TV szett modellt ismertetett meg a szakmával, amelyek elsőként az Egyesült Államokban jellenek meg, később pedig nemzetközi piacon is elérhetővé válnak.  
 

Az Asus egy kockába zárta a Google TV-t, amely nem mást, mint az Asus Qube, az Asus kocka alakú set-top boxa. Mondanom sem kell, hogy beépített mozgás-, és hangérzékelővel rendelkezik, az eszközt a forgatásával és irányíthatjuk, vagy ha nincs kedvünk játszani, az androidos tabletünkkel vagy okostelefonunkkal is adhatunk neki parancsokat. Támogatja a Google TV-t, a YouTube-ot, a Netflixet (filmletöltő portál, online videotéka), az Amazon Instant Videót, az HBO Go-t, és számos más alkalmazást. Emellett 50 gb-nyi felhő alapú tárhelyet.

 
Forrás: broadbandtvnews.com
 

 



Ezt olvasta már?

Vége a Google TV-nek

Hozzászólások

comments powered by Disqus