SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A magyar gyerekek rajzait is várja az ASTRA

Dátum: 2015-10-13 20:43:55   |  érdekes
Szerző: doga
Októberben ismét elindul a SES ASTRA Tehetség pályázata, amelyet immár ötödik éve hirdetnek meg a szívesen rajzoló gyerekek számára.

A SES S.A (NYSE Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange: SESG) nemzetközi rajpályázatát ötödik alkalommal szervezik meg Magyarország mellett Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában és Szerbiában. A pályázatot idén az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetet támogatja.

A versenyre 8 és 15 év közötti gyermekek pályázhatnak a SES ASTRA alapításának 30. évfordulójára tervezett képeslappal, melyen bemutatják hogyan fejlődött a műholdas hírközlési technológia az elmúlt három évtizedben.

A pályaműveket a www.astratalent.eu weboldalra tölthetik fel 2015. október 1. és november 30. között.

A gyermekek rajzait egy szakértőkből álló művészeti zsűri értékeli öt nyertes pályamű kiválasztásával. A www.astratalent.eu oldalon leadott közönségszavazatok alapján a négy legnépszerűbb rajzot is díjazzák. A nyertesek értékes díjakat – tableteket, multimédia-lejátszókat és távcsöveket – nyerhetnek.

„A gyermekek képviselik a legnagyobb értéket a világon. Kreativitásuk támogatása révén jobb jövőt teremthetünk mindannyiunk számára. A tavalyi pályázat eredményei felülmúlták várakozásainkat, bízunk benne, hogy idén még többen csatlakoznak felhívásunkhoz” – mondta Urszula Marzec, a SES ASTRA kelet-közép-európai régióért felelős marketing és kommunikációs vezetője.

„Nagyra értékeljük a SES ASTRA támogatását és az ASTRA Tehetség pályázatban résztvevő gyermekek segítségét. A pályázat segítségével felhívhatjuk a figyelmet tevékenységünkre és támogatást nyújthatunk a rászorulók részére világszerte” – tette hozzá Pavel Gruber, az idei pályázat által támogatott szervezet, az Orvosok Határok Nélkül Csehországért felelős vezetője.

A pályázati feltételekről és a versenyről további információkat a www.astratalent.eu weboldalon találhatnak az érdeklődők.

DogaCímkék: Astra SES 

Hozzászólások

comments powered by Disqus