SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A magyar nyelvű MTV és a VIVA is visszatért a DIGI csatornakiosztásába

Dátum: 2014-01-29 18:31:22   |  hazai
Szerző: dorka
Január 24-től ismét nézhető a DIGI TV digitális kábel és műholdas platformjain a Viacom portfóliójába tartozó két tévécsatorna, az MTV és a VIVA.

A DIGI és a Viacom közötti megegyezésnek köszönhetően előreláthatólag további 400-430 ezer háztartásban válnak ismét elérhetővé a médiacég fiataloknak szóló adói, a VIVA és az MTV.

„Míg az MTV jelenleg 1,65 millió háztartásban elérhető, addig a magyar zenecsatornát körülbelül 2 millió tévével rendelkező előfizető kíséri figyelemmel. Mindez azonban a január 24-től életbe lépő egyezség miatt megváltozik, legalább 20 százalékkal több háztartásban lesz nézhető a két tévécsatorna” – számolt be az eredményekről Bartosz Witak, a VIMN kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

Az MTV olyan sikersorozatokkal csábítja a nézőközönséget, mint a tiniknek szóló Kínos, a Beavis & Butt-Head, vagy éppen a botrányrealityk között előkelő helyet elfoglaló Geordie Shore – The Valleys kettőse. A VIVA a legújabb zenei klipek mellett pedig olyan saját gyártású produkciókkal ismertette meg a magyar nézőközönséget, mint A Stáb, a Megálló, a VIVA Chart Show, vagy éppen a Menny a Pokolba’.Címkék: Digi MTV VIVA 

Hozzászólások

comments powered by Disqus