SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Paramount + debütál Magyarországon

Dátum: 2019-04-08 16:28:54   |  hazai
Szerző: oliver_m
Magyarország a második Közép- és Kelet-Európai országgá vált, amely bevezette a Paramount márkájú SVOD (előfizetéses digitális videótár) szolgáltatást.

A Paramount+ önálló ajánlatként már elérhető a Magyar Telekom Moziklub VOD platformján. Elérhető a telco set-top boxjain, valamint az OTT előfizetéses VOD platformján és a TV GO- applikáción keresztül.

A lépés a múlt hónapban a Paramount Play lengyelországi debütálásán alapul, miután az ország a régióban elsőként kínált Paramount SVOD szolgáltatást.

A Paramount+ -ot eredetileg 2017-ben indították el Skandináviában, számos népszerű filmet magában foglalva a Paramount Pictures-től. Magyarországon a szolgáltatás tartalmazza a Nickelodeon, Nick Jr. és a Spike tartalmát is.

Elena Balmont, a Viacom Nemzetközi Médiahálózatok (VIMN) közép- és kelet-európai és izraeli elnöke, a szolgáltatás magyarországi elindításával kapcsolatban elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Telekommal együttműködhetünk a Paramount + elindításáért Magyarországon. Tökéletesen kiegészíti a csatornáink portfólióját, amely több száz nagysikerű filmet és tévéműsorot kínál minden korosztály és érdeklődő számára. Bővíti a disztribúciós partnereink által kínált prémium tartalmakat, ugyanakkor rugalmas hozzáférést biztosít a fogyasztóknak széles körű programjainkhoz. A kábeles TV-üzletünket kiterjesztve, az új SVOD szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bővíthessük meglévő piaci területünket, és tovább erősítsük a Viacom piacvezető pozícióját a közép-kelet-európai országokban.

forrás: boardbandtvnews.com

kép forrása: boardbandtvnews.com



Hozzászólások

comments powered by Disqus