SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Samsung bemutatta újgenerációs készülékeit

Dátum: 2013-01-08 16:02:19   |  nagyvilág
A Samsung ma bemutatta 2013-as TV-s termékpalettáját. Mivel a fogyasztók érdeklődése egyre nő a 60 hüvelykes és nagyobb képernyőjű készülékek iránt, ezért egyéb újdonságok mellett a Samsung a világ legnagyobb, 110 hüvelykes UHD felbontású TV-jét is piacra dobja.

 A 2013-as termékek legfőbb jellemzői:

 
·                 Samsung Smart Hub: Kezdetben három ablak segíti a fogyasztókat a különböző opciók kezelésében. Az egyes fájlok kicsi bélyegképek formájában jelennek meg, így még egyszerűbb kiválasztani a megfelelő tartalmat.
·                 Különböző tartalmak és készülékek összehangolása osztott képes üzemmód segítségével: a Samsung Smart View és az AllShare zökkenőmentesen képesek mozgatni a fájlokat a TV és a különböző kompatibilis eszközök között, így a televízión futó műsorok Samsung Galaxy táblagépeken vagy okostelefonokon is láthatóvá válnak.
·                 Smart Evolution: A felhasználók anélkül élvezhetik a legújabb Smart TV-s funkciókat, hogy új televíziót vennének.
 
Innovációs tevékenységének elismeréseként a Samsung négy tévés terméke nyerte el a 2013-as CES Innovációs Díját. A Samsung UHD S9 kapta a legjobb innováció díját, míg három másik Samsung Smart TV – az F9500, az F8000 Smart LED TV és az F7500 Smart LED TV – a forma és mérnöki munka (Design and Engineering) kategóriájának lettek díjazottjai.

 

A Samsung Smart Interaction különböző algoritmusok segítségével még pontosabb arcfelismerést, hang- és mozgásvezérlést biztosít. A kibővített Voice Interactionnel a felhasználók hézköznapi beszéddel kérhetik meg TV-jüket a filmek megkeresésére, egyszerűen csak a színész nevét, egy címet vagy műfajt megadva.
 
A mozgásvezérlés immár felismeri a legtermészetesebb mozdulatokat is, akár a két kézzel történőeket, és pontosabban érzékeli a környezetet. A nézők ujjaikkal csippentést imitálva nagyíthatják a képernyőt, vagy egy ujjukkal mozoghatnak a Smart Hub panelei között.
 
A kompatibilis eszközök TV-hez való kapcsolása is egyszerű a Samsung AllShare szolgáltatással. Amint létrejön a vezetéknélküli kapcsolat, a készülékek azonnal képesek képek és hangfájlok küldésére és fogadására.

A legmagasabb felbontás a legnagyobb kijelzőn
A Samsung S9 UHD TV-je az otthoni szórakoztatás jövőjét képviseli. Az Ultra HD felbontás a videó forrásától függetlenül a legjobb képminőséget nyújtja, hiszen a Samsung szabadalmaztatott megoldása a HD vagy Full-HD tartalmakat UHD szintű képminőségre képes konvertálni.
 
A Samsung Precision Black Pro megoldásanak köszönhetően az S9 az igazán mély fekete és tiszta fehér színek tökéletes kombinálására is képes. Ez a különlegesen magas kontraszt az Ulimate Dimming funkcióval vegyítve olyan éles képet nyújt, amely korábban ismeretlen volt ekkora méretű kijelzőkön.
 
A képminőségen túl az S9 erőteljes hangrendszerrel és négymagos processzorral is büszkélkedhet, így a tartalmak és alkalmazások egyszerre történő használata sem okoz gondot. Az S9 háromutas, 2.2 csatornás hangrendszere a maga 120 wattos teljesítményével hatszorosan múlja felül egy átlagos TV teljesítményét.
 
Osztott képernyős használat ás képminőség
A Samsung OLED TV-je, az F9500 – fénykibocsátó piros, zöld és kék alpixeleket tartalmaz, szükségtelenné téve a háttérvilágítást, így a fekete valóban éjsötét, a fehér pedig hófehér lehet. A kiemelkedő kontraszt a legsötétebb árnyékok, alakok, finom színek példátlan részletességű ábrázolását nyújtja. Az F9500 a világ első televíziója, amely a Samsung Multi-View funkcióját is tartalmazza. A Multi View lehetővé teszi akár több Full HD-s tartalom egyazon képernyőn történő lejátszását. Ezt az opciót a Samsung 3D szemüvegeivel lehet kihasználni, melyek beépített hangszórókkal is bírnak, így biztosított a tökéletes sztereó hangzás..
 
A lehető legfényesebb kép az új LED technológiával
Az F8000 sorozat LED TV-i még élénkebb és gazdagabb színeket, nagyobb kontrasztot és jobb képminőséget nyújtanak, mint korábban. A Samsung egyedülálló Dimming Ultimate technológiája hihetetlenül mély fekete színt és fényes 3D képeket biztosít. Az F8000 a világ első Smart LED TV-je négymagos processzorral felszerelve, így a felhasználók gyorsan és könnyedén ugrálhatnak az alkalmazások, online szolgáltatások és TV-műsorok között, anélkül hogy azok bármely részletéről lemaradnának. Az F8000 46, 55, 60, 65 és 75 hüvelykes képernyőmerettel jelenik majd meg.
 
A Samsung F7500 sorozata, amely 46, 55 és 60 hüvelykes változatban lesz elérhető, az F8000-ben megismert négymagos processzort tartalmazza, így segítve a Smart Interactiont és más fejlett funkciókat.
 
Minden eddiginél jobb képminőség plazma TV-n
Az F8500 kiemelkedő képminőséget garantál a legmélyebb fekete színnel és a lehető legragyogóbb képpel. A készülék tulajdonképpen a LED TV-k hez hasonló fényerőt képvisel, míg a fekete szín tekintetében nyolcszor nagyobb mélységet mutat a Samsung szabadalmaztatott Deep Black algoritmusának és a Real Black Pro II technológiának köszönhetően. Az F8500 egyike azon első televízióknak, amelyek natív támogatásban részesítik a HEVC kódolású tartalmakat. A készülékek 51, 60 és 64 hüvelykes változatban lesznek kaphatók.
 
Folyamatos fejlődés a Smart Evolution segítségével
A 7-es sorozattól felfelé minden új Samsung Smart TV kompatibilis a Smart Evolution kiegészítővel, mely a Smart TV technológia legfrisebb hardveres és szoftveres frissítéseit teszi elérhetővé a TV tulajdonosának. A 2013-as Smart Evolution Kit a 2012-es modellek számára elhozza az újratervezett Smart HUB-ot, a fejlettebb hang és mozgásvezérlést, valamint a négymagos processzort. A 2013-as  Samsung Smart TV-k a 7-es sorozattól felfelé szintén megkapják a Smart Evolution Kit csatlakozót.

 Címkék: Samsung okostévé CES 

Hozzászólások

comments powered by Disqus