SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A TV megragadt a ’70-es években

Dátum: 2014-09-21 13:01:17   |  érdekes
Szerző: dorka
Az Apple ügyvezetője szerint a mai tévénézés „még mindig olyan érzést kelt, mintha visszapörgetnénk az időt, belépnénk egy időkapszulába és visszamennénk.”

Egy Apple TV készülék megjelenéséről évek óta újabb és újabb hírek kapnak szárnyra, de a nagy bejelentés ma is várat magára.

A Charlie Rose Showban Tim Cook az Apple ügyvezetője így nyilatkozott a tévével kapcsolatban: „A TV egy olyan terület, amely iránt továbbra is élénken érdeklődünk -és most óvatosan próbálom megválogatni a szavaimat- de egy olyan dolog, ha teljesen őszinték akarunk lenni, amely megragadt a ’70-es években.”

„Gondoljunk csak bele, mennyire megváltozott az élet azóta, és minden dolog körülöttünk, és hát a tévé, ha bemegyünk a nappaliba, vagy bárhol is van, még mindig olyan érzést kelt, mintha visszapörgetnénk az időt, belépnénk egy időkapszulába és visszamennénk. A kezelőfelülete rettenetes, úgy értem, szörnyű. Akkor nézzük a műsorokat, amikor adják őket, hacsak nem felejtjük el felvenni őket.”

„Nem akarok belemenni, hogy mit tervezünk a jövőben, de foglalkozunk az Apple TV-vel. Az Apple TV-nek (digitális médialejátszó - a szerk.) már több mint 10 millió felhasználója van, már rég túllépett a hobbi fázison, amelybe sokan sorolták. Az idén még több tartalmat adtunk hozzá, és egyre több dolgot lehet rajta csinálni. Ez egy olyan terület, amelyre továbbra is fókuszálni fogunk.”



Címkék: apple TV dekóder apple 

Hozzászólások

comments powered by Disqus