SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Appstock: A TechniSat új alkalmazásgyűjteménye

Dátum: 2015-06-16 15:04:55   |  érdekes
Szerző: doga
Az Androidos okostelefonok és táblagépek tulajdonosai már élvezhetik a Technisat legújabb alkalmazásgyűjteményét: az Appstock áttekinthető módon kínálja a német cég alkalmazásait, valamint különféle újságokat és videókat.

Az okostelefonos és táglagépes alkalmazások sok mindenre képesek: tájékoztatnak, szórakoztatnak és a legkülönfélébb módon segítenek felhasználóiknak. Az újabb és újabb applikációk megjelenésével azonban hamar el lehet veszteni a tájékozódást a hatalmas választékban. A digitális vevőkészülékeket gyártó német Technisat cég most az Androidot futtató telefonok és táblagépek tulajdonosainak kívánja megkönnyíteni a dolgát legújabb, Appstock néven debütáló internetes áruházával.

Az Appstock elsősorban egy áttekinthető felhasználói felületet takar, amelyen keresztül nemcsak gyorsan elérhetjük a kívánt alkalmazást, hanem PDF-formátumú újságokat, valamint videókat és filmeket is megtekinthetünk okoskészülékeinken. Az applikációk között a Technisat készülékeinek irányítására szolgáló programokon túl olyan szórakoztató alkalmazások is helyet kaptak, mint az internetes rádiók megszólaltatására alkalmas rádiós alkalmazások.

Az Appstock nem csak felhasználóknak, de fejlesztőknek is érdekes lehet: a Technisat felülete lehetőséget enged ugyanis a hozzáértő alkalmazáskészítőknek, hogy Androidos applikációikat elhelyezzék az áruházban. A Technisat keddi bejelentése szerint az Appstock ingyenesen elérhető minden Androidos készüléken, amely az operációs rendszer minimum 4.0.3-as verzióját futtatja.

Doga

Forrás: www.digitalfernsehen.de



Címkék: Technisat Android 

Hozzászólások

comments powered by Disqus