SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Az Orange Romania műholdas DTH szolgáltatás indít

Dátum: 2013-06-11 20:28:45   |  nagyvilág
A GlobeCast és a SES ma bejelentette, hogy szolgáltatásaikkal támogatják az Orange Romaniat magas minőségű műholdas televíziós csomagjának júniusi elindításában. A csomag több transzpondert vesz majd igénybe az ASTRA 31,5 Keleti orbitális pozíciójáról

A műsorszórás DVB-S2 valamint MPEG4 szabvánnyal történik majd. A csomagban szereplő SD és HD csatornák teljes kódolási folyamatát és kezelését a GlobeCast végzi.

Az Orange Romania a már meglévő mobiltelefonos szolgáltatása mellett kiegészítésként indítja el televíziós csomagját, amellyel teljes körű több eszköz számára elérhető kommunikációs palettát tesz elérhetővé ügyfelei számára. Az Orange Romania szolgáltatását a GlobeCast kezeli, amely teljes körű megoldást nyújt a vállalat számára, uplink ponthoz juttatja a csatornákat, valamint előkészíti őket az ASTRA keleti 31,5 fokon lévő kapacitásaiból történő műsorszórásra. A felhasznált kapacitást a GlobeCast az ASTRA-tól bérli.

 „Az Orange Romania magas színvonalú televíziós szolgáltatásokat kínál romániai ügyfelei számára, igazán vonzó csomagokkal. Az Orange TV egyet jelent a széles HD csatornakínálattal a legjobb műholdas jelerősséggel és lefedettséggel. Mindez, valamint az elkötelezett ügyfélkiszolgálás, többképernyős hozzáférés, a kisebb, hatékonyabb antenna és egyéb kiemelkedő szolgáltatások együttesen teszik lehetővé, hogy lebilincselő televíziós élményt nyújthassunk. Mindezt az Orange Csoport szakértelmével és a televíziós ipar világhírű vállalataival kialakított megbízható partnereivel keltette életre” - mondta Jean-Francois Fallacher, az Orange Romania ügyvezető igazgatója.

Képviseleteink világszerte együttműködtek azon, hogy teljes technikai megoldást biztosítsanak az Orange Romanianak, a GlobeCast ügyfelének, a csatornák bukaresti vételétől a SES műholdjával történő összeköttetésig. Büszkék vagyunk az eredményre és továbbra kiváló minőségű szolgáltatásokat kínálunk a platformon, hogy színvonalas élményt biztosíthassuk a nézők számára” – mondta Philippe Fort, a GlobeCast operatív igazgatója.

Ferdinand Kayser, a SES kereskedelmi igazgatója elmondta: “A távközlési szolgáltatók egyre többet fektetnek a tartalom megosztásba, meglévő szolgáltatásaik kiegészítéseként. .A most megkötött megállapodás igazolja a lineáris televíziós csomagok technikai infrastruktúráját adó műhold egyre növekvő szerepét a távközlési szolgáltatók számára. A műhold nem csupán egyedülálló technikai elérést biztosít, hanem a televíziós szolgáltatásokat fogadó háztartások számától független, rögzített árszerkezetet kínál. Örömünkre szolgál, hogy az Orange Romania úgy döntött, hogy az ASTRA-n keresztül indítja új szolgáltatását. Ez megerősíti a SES Kelet-, és Közép-Európában betöltött vezető szerepét valamint azt, hogy a keleti 31,5 fokos orbitális pozíciónk új hot spottá válik a régió számára.



Ezt olvasta már?

Fesztiválok a UPC directen

Hozzászólások

comments powered by Disqus