SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Bajnokok Ligája: az elődöntő élőben a ZDF-en

Dátum: 2015-05-05 13:54:04   |  nagyvilág
Szerző: doga
Május 6-án, szerda este kerül sor az FC Barcelona és az FC Bayern München összecsapására, amelyet nagyfelbontásban közvetít a német ZDF.

Az egész Európában, így hazánkban is szabadon fogható német közszolgálati csatorna idén is megkapta a közvetítési jogot a Bajnokok Ligája két elődöntőjének közvetítésére. Az Astra műholdcsalád keleti 19,2 fokos pozíciójából egy akár 60 cm-es parabolaantennával is stabilan fogható, kódolatlan csatorna ráadásul HD minőségben és 3/2.1-es térhangzással közvetíti az összecsapást Barcelonából, a legendás Camp-Nou-Stadionból. Jochen Breyer műsorvezető szaktanácsadója a német válogatott egykori világbajnok kapusa, Oliver Kahn lesz, míg magát a mérkőzést a magyar származású Béla Réthy közvetíti. A műsor szerda este 20.25-kor kezdődik, míg a kezdőrúgásra a szokott módon 20.45-kor kerül sor.

Ugyancsak a ZDF fogja közvetíteni a május 12-i visszavágót is, amelyet a müncheni Arenában tartanak. Mindkét mérkőzés előtt már 19.20-tól ráhangolódhatnak a focirajongók a nagy eseményre – ekkor kezdőik ugyanis a ZDF „UEFA Champions League Magazin” című műsora.

Doga

Forrás: www.infosat.de



Hozzászólások

comments powered by Disqus