SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Beszélj a tévédhez!

Dátum: 2012-11-17 13:05:24   |  nagyvilág
Az LG elkészítette legújabb Google TV hardverét, amely a már kiszivárogtatott hanggal történő szabályzást és egy új keresőfelületet is magában foglal.

 Jelenleg még csak az LG szetteken érhető el az új Google TV, és csak az Egyesült Államokban, de hamarosan új eszközök, és később az európai piac követik majd. Az igazi nagy durranást a "Voice Search", azaz a hang alapján történő keresés jelenti, elég egyszerűen kimondani valamit, hogy rögtön nézhessük is. „Csak meg kell szólalnunk, hogy TV showkat és videókat nézhessünk, elkezdjünk YouTube videókat lejátszani, megnyissunk alkalmazásokat, weboldalakra navigáljunk, keressünk a Google-ön, és meg sok minden hasonlót. Mondd azt, hogy CNN, és egyből a csatornára ugrasz, vagy mondd azt, hogy funkciók, hogy láthasd, az összes élő közvetítési lehetőséget.”

 
„Akár azt is mondhatod „hogyan kell megkötni egy nyakkendőt”, hogy megnézhess egy eligazító YouTube videót. Vagy próbáld a „keress filmeket Jeff Bridgesszel” mondatot, és nézd meg az eredményeket a megújult kinézetű listán.”
 
A frissített Androidra és Google TV-re szánt YouTube alkalmazással összeköthetőek az elektronikai eszközök, így az emberek a telefonjuk kijelzőjét a tévén látva is játszhatnak vagy nézhetnek videókat.
 

Forrás: broadbandtvnews.com



Ezt olvasta már?

Vége a Google TV-nek

Hozzászólások

comments powered by Disqus