SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

CES 2014: Mutatóujjal irányítani a tévét

Dátum: 2013-12-29 17:30:03   |  érdekes
Szerző: dorka
Jobb, ha már most elkezdünk ujjgyakorlatokat végezni, amennyiben jövőre élni kívánunk a Samsung újdonságával, és ujjainkkal szeretnénk irányítani okostévénket.

A Samsung bejelentette, hogy fejleszti okostévéi mozgásirányítós funkcióját, az újdonságot a ujjakkal történő irányítás jelenti, amely lehetővé teszi, hogy ujjmozdulatokkal váltson a néző csatornát, böngésszen az interneten, vagy növelje a hangerőt.

A Samsung az új funkció példájaként említi, hogy a felhasználó képes lesz visszalépni az előző képernyőre mindössze annyival, hogy mutatóujjával az óramutató járásával ellentétes kört ír le. Emelett a hangirányítást is még használhatóbbá teszi a cég, és hanggal is lehet majd csatornát váltani. Elég lesz kimondani a kívánt csatorna számát, és nem kell hozzátenni, hogy csatornaváltás. Ha például tartalomra vagy információra keres rá a felhasználó, az eredményeket a képernyő alsó részén egy felugró ablakban láthatja majd.

Ez még közel sem minden, amivel a Samsung az év eleji CES elektronikai showra készül, többek között egy 105 colos hajlított Ultra HD tévé is szerepel a bemutatásra szánt eszközök listáján.

Forrás: techradar.com



Hozzászólások

comments powered by Disqus