SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Disney on demand szolgáltatás indul hazánkban

Dátum: 2013-10-07 21:01:48   |  hazai
Szerző: dorka
A Disney Media Distribution EMEA és a FUSO Ecosystem Disney video on demand szolgáltatást indít hazánkban.

A szolgáltatás a klasszikus Disney videók mellett élő műsort is kínál a nézőknek. A Disney filmek on demand, azaz előfizetési díj ellenében bárhol és bármikor elérhető tárháza október 25-én indul a fuso.tv szolgáltatásaként.

„A fuso egy forradalmian új felhasználó felület, okos tévékre, és internet képes eszközökre (connected devices).” – olvashatjuk a fuso.tv honlapján. „Használatával egy képernyőn kezelhetünk minden olyan tartalmat, legyen az hír, videó, zene, amely számunkra releváns lehet, hiszen a fuso folyamatosan figyeli médiafogyasztási szokásainkat, és ezek alapján ajánlja a további tartalmakat.”

A hamarosan induló Disney szolgáltatás lesz az első előfizetéses szolgáltatás, amely a márkához köthető Magyarországon és Közép-Kelet-Európában is, olyan filmeket is tartalmaz, amelyeket a nézők más magyar on demand szolgáltatás kínálatában nem találhatnak meg.

A fuso platform a legnagyobb tévégyártók készülékeivel kompatibilis, mint a Sony, LG és Samsung, meghatározott Androidos és iOS készülékeken is fut.

Forrás: broadbandtvnews.com



Hozzászólások

comments powered by Disqus