SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Egy hét múlva kezdődik az ANGA COM

Dátum: 2015-06-04 13:58:21   |  nagyvilág
Szerző: doga
Június 9-én nyitja meg kapuit a világ egyik legnagyobb távközlési és számítógép-technikai szakkiállítása, a kölni ANGA COM.

Alig egy hét múlva kezdődik a németországi Kölnben az ANGA COM szakkiállítás, amely idén június 9. és 11. között várja az érdeklődőket. A kölni vásárvárosban 35 ország 450 kiállítója fogja bemutatni újdonságait, és több mint 130 előadó fog beszélni 24 különböző kongresszusi panel keretében.

A rendezvény legnépszerűbb témái között fog szerepelni a TV Everywhere (mindenhol TV), a Video on Demand (lekérhető videotartalmak), a Multiscreen (többképernyős megoldások), a Cloud TV (felhőszolgáltatások), az IP alapú szélessávú internetes szolgáltatások, az FTTH, a DOCSIS 3.1, az UHDTV, a DVB-T2, az internetre csatlakoztatott háztartás, az RDK, a WLAN, a CCAP, a hálózati semlegesség, a médiapolitika, a kartelljogok és a digitális átállás témaköre.

A vásárt kísérő kongresszusi program az ANGA COM és az Észak-Rajna-Vesztfáliai Médiafórum megnyitójával együtt kezdődik, Hannelora Kraft, a tartomány miniszterelnöknőjének beszédével. Az ezt követő első beszélgetésen, amely az idén két pódiumon zajlik, Conrad Albert (ProSiebenSat.1), Dr. Thomas Bellut (ZDF), Tom Buhrow (WDR), Dr. Manuel Cubero (Vodafone / Kabel Deutschland), Michael T. Fries (Liberty Global), Wolfgang Elsäßer (Astra Deutschland), Marc Schröder (RTL Deutschland) és Lutz Schüler (Unitymedia) fognak résztvenni.

A hivatalos kongresszusi program mellett idén már második alkalommal rendezik meg a Speaker’s Corner, azaz az „előadói sarok” előadássorozatot, amelyen 26 vállalat mintegy 39 előadója fogja prezentálni legújabb fejlesztéseinek eredményeit. A Speaker’s Corner minden vásárlátogató és kongresszusi részvevő számára külön jelentkezés nélkül megtekinthető.

A rendezvény belépőjegyárai 2014-hez képest nem változtak: a szakkiállítás három napjára 22 euró fejében lehet ellátogatni. A kongresszusi jegyek 100 eurótól érhetők el. Ez utóbbiak feljogosítanak az ANGA COM kongresszusi programjai mellett az NRW Médiafórum rendezvényének megtekintésére is, június 10-én és 11-én a kölni IHK-ban.

Doga

Forrás: www.infosat.de



Címkék: Astra DVB-T DVB-T2 

Hozzászólások

comments powered by Disqus