SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Elindult az online természettudományos BBC csartorna

Dátum: 2012-11-18 16:39:49   |  nagyvilág
A BBC elíndította az elsőt előre tervezett YouTube csatornái közül, exkluzív, kizárólag a neten keresztül elérhető természettudományos tartalmat szolgáltatva az érdeklődők számára. VIDEÓVAL.

Earth Unplugged, ezt a nevet viseli az új csatorna, amelyet a BBC Worldwide Földünkkel foglalkozó részleges hozott létre, minden héten hét új műsorral járulva hozzá az eredeti tartalomhoz, a vadvilág és természet iránt érdeklődőknek új lehetőséget szolgáltatva ismereteik bővítésére.

 A műsorok között találjuk majd a heti rendszerességgel jelentkező információs showt, a Földünk híreit (Earth Juice), és exkluzív részleteket a Dinoszauruszok közöttből és A világ legveszélyesebb állataiból (Deadliest 60). Az Ismerd meg a világomat (Meet my Planetben) című sorozatban olyan emberekkel hallhatunk interjút, akiket magával ragadott a természet, míg a Földünk aktái (Earth Files) ikonikus természethez köthető sztorikat tárgyal. És ezzel még nem teljes a műsorok sora.
 
Amanda Hill, a BBC Earth ügyvezetője így nyilatkozott: „Az Earth Unpluggeddal új közönséget szólíthatunk meg, és az ő környezetüket is. A YouTube fantasztikus lehetőséget kínál, hogy elérjük az embereket, és lekössük a figyelmüket innovatív természettudományos műsorokkal, amelyek meghódítják és inspirálják őket.”
 
Az Earth Unplugged egy olyan új csatorna, ami új tartalommal járul hozzá a modern, többképernyős otthonok szórakozásához. 

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus