SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Epic Drama csatorna Magyarországon is elérhető

Dátum: 2019-04-03 12:35:52   |  hazai
Szerző: oliver_m
A Viasat World prémium csatornája, az Epic Drama a most már elérhető Magyarországon is a Magyar Telekom és a Vidanet platformjain keresztül.

Ennek eredményeként ma már a TV-előfizetők több mint 50% -át érik el Magyarországon, míg a közép-kelet-európai régióban több mint 60 szolgáltatón keresztül érhető el, több mint 10 millió előfizetőnek.

Az Epic Drama csatlakozott a Viasat World többi kiemelt csatornájához - Viasat History, Viasat Nature és Viasat Explore - a Magyar Telekomon és a Vidaneten. A Magyar Telekom esetében január 8-án lett elérhető a Telco IPTV, SAT, TV GO, Super Family / Családi HD és Super Family / Családi Mozi csomagok esetében, továbbá 250 órányi SVOD tartalom is elérhető a Magyar Telekom igény szerinti havi szolgáltatása, a Moziklub által.

Eközben a Viadnet január 9-én bevezette a csatornát a családi csomag előfizetőinek.

Horváth Tamás, a Viasat World kereskedelmi igazgatója a fejleményeket így kommentálta: „Büszkék vagyunk a szoros munkakapcsolatra az üzemeltető partnerekkel, megértjük az igényeiket és a közönség igényeit a piacokon ahol közvetítünk. Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Telekom és a Vidanet úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a szolgáltatást látván, hogy az elmúlt 12 hónapban az Epic Drama mennyire rezonált a magyar nézőkkel.

Rajki Annamária, a Magyar Telekom televíziós és szórakoztató vezetője hozzátette: „Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az előfizetők igényeit, és örülünk annak, hogy bővíthetjük csomagunkat azáltal, hogy a tömegből kiemelkedő, színvonalas dráma csatornát kínálunk. 



Hozzászólások

comments powered by Disqus