SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

HD Progressive: A WS Spalluto új vetítővászna

Dátum: 2015-09-30 12:01:37   |  érdekes
Szerző: doga
A HD és az UHD tartalmak elterjedésével egyre inkább megváltoznak a nézői szokások is. A WS Spalluto új vetítővászna az UHD felbontású vetítők optimális kiegészítője.

Az egyre részletgazdagabb és kontrasztosabb képi megjelenítési technológia nem kerüli el a projektorok háza táját sem, ám még a legjobb minőségű képvetítő berendezés sem hozza ki magából a legjobbat, ha nem megfelelő felületre vetítjük a képét. A WS Spalluto HD Progressive elnevezésű vászna ideális választás lehet a nagy- és ultra nagyfelbontású képi tartalmak megjelenítéséhez.

Az OEM vászongyártó beszállítójaként és disztribútoraként ismert WS Spalluto legújabb fejlesztése, a HD Progressive vetítővászon a WS P Design Grand Cinema és a WS P mennyezeti beépítésű Grand Cinema sorozatának integrált része. A cég tájékoztatása szerint a HD Progressive vászon tökéletesen tükrözi vissza és jeleníti meg a vetített képet. Rendkívül sima felületének köszönhetően még a 4K/UHD vetítők legkisebb képkockái is láthatóvá válnak, így az egységesen világos vásznon minden részlet felismerhető lesz.

A WS ismertetője szerint összesen négyféle reflexiós eljárás – 0,6 Gain, 0,9 Gain, 1,1 Gain valamint 1,3 Gain HD Progressive – szerint lehet kiválasztani a környezethez leginkább illő vásznat.

Doga

Forrás: www.digitalfernsehen.de



Címkék: HD UHD 

Hozzászólások

comments powered by Disqus