SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Új, online televíziós platform indul

Dátum: 2013-06-24 18:11:24   |  érdekes
A myMangoo azért jött létre, hogy a nézők igényes, szerkesztett és őket érdeklő tartalmakat találjanak, a műsorkészítők közvetlenül érjék el nézőiket, a hirdetők pedig holtszórás nélkül reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat.

 

Az oldalon már most számos tartalom közül válogathatnak az igényes szórakozásra vágyók, a következő témákban: autó, ezotéria, főzés, utazás, természetfilm, ismeretterjesztő és oktatás. A myMangoo honlapja Smart TV-re, táblagépre és Windows-os okostelefonra optimalizált, Androidon és iOS-en pedig 3 hónap múlva lesz elérhető.
 
A myMangoo célja, hogy a legkülönbözőbb tematikájú műsorok – legyen az filmművészeti alkotás vagy tematikus műsor – rendszerezett formában, a tévécsatornákhoz hasonlóan műsorrendben jelenjenek meg, és bármikor visszanézhetőek legyenek az archívumból. Ide bárki ingyenesen feltöltheti műsorát, azzal a feltétellel, hogy ugyanabban az időben az máshol ne legyen megtekinthető. A myMangoo egy rövid regisztráció után azonnal elérhető néző és műsorkészítő számára egyaránt. A felnőtt tartalmak kivételével nincs semmilyen korlátozás téma, műfaj, stílus vagy akár hosszúság tekintetében. Aki pedig nem talált magának kedvére való tartalmat, a kívánságlistán keresztül üzenhet a műsorkészítőknek, akik így könnyen képet kaphatnak a nézők érdeklődéséről. A myMangoo-n megjelenő hirdetések merőben eltérnek a hagyományos értelemben vett reklámoktól, inkább egy úgynevezett nézőtámogató rendszerről beszélhetünk. A hirdetők által felkínált kisfilmek megnézéséért ingyenes kreditet kap a néző, amit a myMangoo felületén használhat fel kedvenc műsorai ingyenes megnézésére.


A myMangoo-n megnézett műsorokért és filmekért perc alapon kell fizetni, a megtekintésért fizetett díj mértékét pedig kizárólag a műsor feltöltője határozza meg. Ingyenes kredit beszerzésére is van lehetőség, ha a néző él a hirdetők nézőtámogató ajánlatával. Egy hirdetés végignézésével akár több órányi műsorhoz elegendő ingyenes kredittel szponzorálja a hirdető a nézők szórakozását. A myMangoo chat funkcióval is rendelkezik, amelyen keresztül a műsorkészítő és közönsége, vagy az egy téma iránt érdeklődők könnyedén kapcsolatba léphetnek egymással és megoszthatják véleményüket, gondolataikat. Természetesen a cím alapján nem lehet mindig eldönteni, hogy adott műsor érdekes-e számunkra, vagy sem, így 30 másodperc erejéig bárki ingyen belenézhet a műsorokba, mielőtt megnézné az egészet.  A folyamatosan bővülő kínálatban a témakör és cím szerinti kereső funkció illetve az online műsorújság is segít eligazodni.

 

A műsorkészítők a myMangoo-n saját virtuális stúdió létrehozásával ingyenesen tölthetik fel tartalmaikat, legyen szó akár lelkes amatőrről, vagy profi filmstúdióról. Az alkotó saját maga határozhatja meg, hogy mennyit kell fizetnie a nézőnek a feltöltött tartalom megtekintéséért. Minél nagyobb összeget határoz meg, annál nagyobb hányada illeti őt. A myMangoo-n nincsen semmilyen nézettségi limit, amit el kell érni. Már egy néző után is megkapja az alkotó az érte járó juttatást, ezzel teljesen tervezhetővé válik a bevétel. Lehetőség van producerként vagy forgalmazóként, tehetséges alkotók összegyűjtésével egyszerre akár több csatorna üzemeltetésére is. A stúdiók egy ingyenesen megnézhető, maximum 30 másodperces előzetesben összefoglalhatják műsorukat, ezzel keltve fel a nézők érdeklődését. diagrammA myMangoo kiváló lehetőséget nyújt az alkotók számára, hogy átlépjék az országhatárt: elég csak feliratozni a műsort más nyelven, és azt a világ távoli pontjain is megnézhetik. A műsorkészítők elismerése tehát közvetlenül a nézőktől ered, ha jó a műsor, nézik, az alkotó pedig megkapja az érte járó anyagi elismerést is.

További információk:

www.mymangoo.com


 

 Címkék: online TV platform 

Hozzászólások

comments powered by Disqus