SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Új tulajdonos az IKO Tematikus Csatornáknál

Dátum: 2014-02-21 21:23:16   |  hazai
Szerző: dorka
A SportKlub, Fishing&Hunting és DoQ adókat is üzemeltető vállalatot február 8-tól az Ayudate Holding Tanácsadó Kft. birtokolja. A tulajdonosváltással egy időben a SportKlub módosította műsorát.

A csatorna hosszú távú stratégiájának szellemében értékesítette az olasz élvonalbeli liga (Serie A), valamint a francia bajnokság (Ligue1) közvetítési jogainak egy részét. A tárgyalások felgyorsulása miatt a változások már a hétvégén életbe léptek: az együttműködés keretében a bajnokságokat a DIGI Sport, illetve SportKlub csatornák megosztva közvetítik.

Az új tulajdonos komolyan tervez a SportKlubbal, a közvetítési jogok részleges értékesítése is a közös építkezés alapját jelenti. Ezen első lépéseket továbbiak követik majd, amelyek célja újabb műsorok létrehozása, célcsoportok megszólítása.   

„A tulajdonossal szorosan együttműködve azon dolgozunk majd, hogy továbbra is tartalmas műsorokat készítsünk a sportrajongóknak, miközben az üzleti lehetőségeinket is a lehető legjobban kiaknázzuk. A hosszú távú stratégia kialakítása folyamatosan zajlik, ennek részleteiről hamarosan újabb tájékoztatással szolgálunk. Tervekkel, elképzelésekkel telve várjuk ezt az új időszakot” – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

A SportKlub 2006 óta sugároz Magyarországon és kiemelkedően sok saját gyártású műsorral rendelkezik. 



Hozzászólások

comments powered by Disqus