SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Jön az m3, a retrócsatorna!

Dátum: 2013-09-26 19:26:50   |  hazai
A legújabb hazai közszolgálati csatorna archív tartalmakra épül, és a közmédia archívumaiban található felvételeket sugározza majd.

A határtalan tévés nosztalgiázásnak mostantól semmi sem szabhat határt, ugyanis indul az m3. A csatorna kínálatában minden műfaj megtalálható lesz, akár egy országos lefedettséggel rendelkező földfelszíni csatornánál. Láthatóak lesznek sport-, oktató-, gyerek- és ifjúsági műsorok, vetélkedők, tehetségkutató versenyek, színházi előadások, videoklipek, dokumentumfilmek, sorozatok, egész estés filmek, illetve rengeteg olyan alkotás, amely a televíziózás elmúlt hatvan éve alatt legendává vált. Azonban a külföldi tartalmak sem maradnak el, népszerű sikeres külföldi műsorok is szerepelnek a kínálatban.

A retrófotók kedvelői is kiélhetik nosztalgikus vágyaikat, a retrócsatorna ugyanis éjféltől reggel hat óráig az MTVA/MTI fotóarchívumából vetít fotókat a hozzájuk tartozó szöveges információval.
  
Medveczky Balázs, az MTV Zrt. vezérigazgatója jelezte: az MTV és a Duna Televízió több mint öt évtized alatt felbecsülhetetlen értékű archívumot halmozott fel. Az egyedülálló kor-, művészeti-, kulturális, történelmi és televízió-történeti gyűjtemény mára a nemzeti kulturális örökség szerves és elválaszthatatlan része lett. – számol be a sajtótájékoztatón elhangzottakból az MTI.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus