SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Jövőre jön a YouTube Red

Dátum: 2015-10-26 10:30:40   |  nagyvilág
Szerző: doga
A videomegosztó platform bejelentette új szolgáltatását, mely offline megtekinthetőséget és reklámmentességet kínál.

YouTube Red az Amerikai Egyesült Államokban a jövő héttől, a világ más részein 2016-tól lesz elérhető, és biztosítani fogja az előfizetőknek a tartalmak reklámmentes megtekintését. A felhasználók gyakorlatilag korlátlan hozzáférést kapnak a felvételekhez, vagyis akkor nézhetik majd meg azokat, amikor és ahol, illetve amely eszközön csak akarják. Az anyagokat el is lehet majd tárolni a különböző készülékeken, így akkor is megtekinthetők lesznek, ha éppen az illető nem lesz online. 2016-tól pedig az ajánlat kiegészül az exkluzív tartalmakkal és ebben nagy szerep fog hárulni a YouTube sztárjaira.

A következő műsorok és csatornák lesznek a YouTube Red kínálatában elérhetők: Scare PewDiePie, Sing It!, Lazer Team, A Trip to Unicorn Island, Untitled Joey Graceffa project, 360 Project from MatPat of Game Theory, Single by 30, Untitled CollegeHumor project, Fight of the Living Dead és I Am Tobuscus.

A portál gyakorlatilag a Netflix stratégiáját próbálja meg lemásolni, ugyanakkor a YouTube Redet össze fogják kötni a YouTube Music ajánlataival. Ennek köszönhetően az utóbbi azzal érvelhet az előfizetők felé, hogy a reklámmentes zene mellé reklámmentesen hozzáférhetnek akár az exkluzív videókhoz is. Aki a szolgáltatást az iPhone vagy az iPad készülékén szeretné használni, annak havonta 12,99 dollárt, míg minden Androidot futtató okostelefonnal és táblagéppel rendelkező személynek havonta 9,99 dollárt kell majd fizetnie.

Doga

Forrás: www.sg.huCímkék: YouTube 

Hozzászólások

comments powered by Disqus