SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan hetek a BonumTV-n!

Dátum: 2015-03-27 18:43:33   |  hazai
Szerző: dorka
Az Antenna Hungária Zrt. és a BonumTV Kh. Np. Kft. megállapodása alapján 2015. március 27. és április 24. között a BonumTV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. .

A magyar nyelvű katolikus televízió programja 2015. február 1-jétől került be a MinDig TV Extra Alapcsomag kínálatába. A húsvéti ünnepekre való tekintettel a BonumTV március 27-től április 24-ig kódolatlanul lesz elérhető a MinDig TV nézők számára. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a BonumTV-t a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A nagy népszerűségnek örvendő, és már 900 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető a BonumTV műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is. A MinDig TV Plusz hibrid tévés szolgáltatásban szintén elérhetőek lesznek a BonumTV által biztosított videotartalmak.

A kódolatlan időszakba beleesik a Húsvét is, ezért a csatorna élőben, magyar nyelven, tolmácsok és szakértők közreműködésével közvetíti Ferenc pápa húsvéti programjait, szentmiséit. A nagyhét leglátványosabb eseményét, a keresztúti áhítatosságot szinkrontolmács közreműködésével nagypénteken este 21 órától sugározza a katolikus televízió. A BonumTV nézői magyar nyelven hallgathatják meg Ferenc pápa húsvét vasárnapi beszédét és áldását is.

A szinkrontolmács nemcsak a kiemelkedő programok alkalmával van jelen a csatornán. Minden szerdán és vasárnap élőben kapcsolja a BonumTV a Vatikánt. A vatikáni események hátterét is megismerheti a néző, ha szombaton este 18 órakor a BonumTV-re kapcsol. A Rome Reports a legfrissebb pápai híreket szállítja magyarul. Nemcsak a Szentszék, de a Szentföld híreiről is első kézből tájékoztat a csatorna: vasárnap 18 órától a Terra Santa News összefoglalója Jeruzsálem és közel-kelet valós helyzetét mutatja be. Hírekből hétköznap sincs hiány, hiszen minden nap 18 óra 45 perckor érkeznek a legfrissebb információk belföldről, külföldről, az egyházról és a nagyvilágról a Bonum Hírekben.

Fontos szerepet kap a csatornán a szórakoztatás is, melynek kiemelkedő képviselője Father Leo, A konyha angyala, aki minden vasárnap délelőtt 10 órakor várja a gasztronómiáért rajongókat. Esténként pedig érdekes vendégeknek és mély beszélgetéseknek ad helyet a Kávéház, a BonumTV kulturális magazinja. Információ és szórakozás, közélet és kultúra széles választékban a BonumTV képernyőjén március 27-től egy hónapig kódolatlanul a MinDig TV hálózatán.



Hozzászólások

comments powered by Disqus