SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

M3 Videotéka a MinDig TV Applikációban

Dátum: 2016-04-18 17:00:00   |  hazai
Szerző: doga
2016. április 11-től kezdődően folyamatosan frissülő videotékát találnak az ingyenes MinDig TV Applikáció használói az M3 csatorna alatt.

Az M3 csatorna a klasszikus alkotások visszaidézése mellett annak a generációnak is örömteli szórakozást tud nyújtani, akik csak hallottak a 60-as, 70-es, 80-as vagy 90-es évek meghatározó műsorairól, filmjeiről. Már most olyan műsorok találhatók a MinDig TV Applikációban, mint a kamionosok rendszerváltás előtti életét bemutató T.I.R. olasz-magyar tévéfilmsorozat, vagy a Magyar Televízió egyik legsikeresebb, közel tíz éven át vetített ifjúsági sorozata, a Kölyökidő. Az alkalmazás használói válogathatnak a fanyar humoráról híres Antal Imre műsorvezetésével készült Szeszélyes évszakok adásaiból, és elérhető a kétrészes Sellő a pecsétgyűrűn c. magyar film is, olyan legendás színészekkel, mint Latinovics Zoltán, Szabó Tünde, Vákonyi Zoltán és Major Tamás.

Ha Ön még nem használja az ingyenes MinDig TV alkalmazást, itt az ideje, hogy letöltse az online áruházak valamelyikéből vagy honlapunkról. Kellemes időtöltést kívánunk a MinDig TV Applikációval!

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Címkék: MinDigTV M3 

Hozzászólások

comments powered by Disqus