SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Még több DIGI otthonba jut el a Paramount Channel

Dátum: 2014-09-20 14:50:22   |  hazai
Szerző: dorka
Mától a csatorna már a legtöbb DIGI előfizetőhöz eljutó analóg basic csomagban is elérhető lesz, amely további jelentős, több százezres háztartásszám növekedést jelent az eddigi DIGI digitál basic csomaghoz képest.

„A folyamatos bővülés jegyében arra is koncentrálunk, hogy partnereink alacsonyabb árú csomagjaiba is beférjünk, ezzel is tovább növelve azon nézők számát, akik otthonukban élvezhetik a Paramount Channel műsorát. Ennek a folyamatnak egyik  állomása a mostani DIGI csomagváltás is.” - hangsúlyozta Bartosz Witak, a csatornát üzemeltető VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

A filmcsatorna szeptemberben és októberben is számos filmremekkel örvendezteti meg a nézőket. Műsorra tűzik többek közt az Apollo 13-at, amelyben Tom Hanks alakítja a katasztrófahelyzetbe sodródó űrhajó parancsnokát, valamint a klasszikussá vált Cápával is találkozhatnak a nézők, továbbá Mark Wahlberg családi bosszútörténete, a Négy tesó is a képernyőre kerül. Októberben Steven Spielberg hétvége lesz, amelynek során az Oscar-díjas rendező tizenhat filmjét vetítik, illetve lesznek „dupla műszakok”, amikor egy színésszel egymás után két film is látható lesz egy este, mint például Johnny Deppel a Csokoládé és a Félelem és reszketés Las Vegas-ban.Hozzászólások

comments powered by Disqus