SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Megszűnik a Music plus és a Best of Music

Dátum: 2012-11-13 15:45:51   |  hazai
Sajnálattal tájékoztatunk mindenkit aki mellettünk állt az elmúlt 2 évben, hogy a magyar MusicPlus (és Best of Music - szerk.) csatorna 2012. december 31-én lesz látható utoljára, mivel a hazai kábelszolgáltatók többsége úgy gondolja, hogy a jelenlegi zenecsatorna kínálat teljes egészében kielégíti az itthoni igényeket, sem több magyar zenére, sem más előadókra nincs szükség az itthoni képernyőkön. - áll a Skyble média közleményében.

A Music Plus utolsó adásnapja 2012.12.31. -derül ki a csatorna facebook oldaláról, ahol a következő közleményrészlet is olvasható:

"Hittük, hogy egy, a többitől eltérő műsorszerkezetű zenetévé új színt hozhat a hazai televíziós kínálatba, és más európai országokhoz hasonlóan itthon is egy helyi zenéket játszó csatorna akár piacvezető is lehet.
Bátran kijelenthetjük, hogy a tulajdonosok ehhez a tervhez, Steiner Kristóf főszerkesztő vezetésével a legjobb hazai szakemberekből álló csapatot állították csatasorba, akiktől ezúton is elnézést kérünk, hogy a csatorna megszüntetése mellett döntöttünk.
Ugyanígy szeretnék elnézést kérni a magyar előadóktól, hogy ezzel a lépésünkkel megfosztjuk őket attól a reménytől és álomtól, hogy itthon is lesz egy olyan zenetévé, ami az ő érdekeiket képviselve igyekszik eljuttatni dalaikat a közönség felé a legkülönbözőbb műfajokból, és hogy döntésünk miatt továbbra is Magyarország lesz az egyetlen európai ország, amely hazai zenecsatorna nélkül marad.
Legvégül pedig azoktól a lelkes nézőktől szeretnénk elnézést kéri, akik leveleikkel, üzeneteikkel szurkoltak a sikerünknek, és akik műholdon, kábelen vagy online követték adásunkat, és szerették amit csinálunk."

A Best of Music-kal is ugyanaz a helyzet, mint a másik zenecsatornával:

"Bátran kijelenthetjük, hogy Filip Gyuri főszerkesztő vezetésével egy tartalmas és szórakoztató programot nyújtottunk azoknak, akik klasszikus nagy kedvenceiket egy önálló csatornán nézték szívesen, nem pedig más, számukra nem befogadható műfajok töltelékeként.
Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar rock és popzene nagy generációjának dalait folyamatosan játszottuk az elindulás óta, és ők számunkra nem csak haláluk után lettek érdekesek. "
 
Mindkét közleményrészlet Bölcskey Mike vezérigazgatótól származik, a közlemények teljes egészében elolvashatók a két csatorna Facebook oldalán.



Ezt olvasta már?

Megújul az MTV

Hozzászólások

comments powered by Disqus