SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Megújíthatja termékkínálatát az Apple

Dátum: 2016-09-05 16:05:10   |  nagyvilág
Szerző: doga
Asztali számítógépeik, notebookjaik több éve elavultak, ezeket frissíthetik most ősszel.

A Bloomberg értesülései alapján az Apple azt tervezi, hogy októberben mutatja be a MacBook Pro következő generációját, emellett számítani lehet egy új iMac és egy új Macbook Air megjelenésére, továbbá a gyártó dolgozik egy 5K-kijelzőn is. Az új iPad Pro modellek, köztük egy 10,5 hüvelykes képernyős változat, várhatóan 2017 első felében kerülhetnek a boltokba.

Az új MacBook Pro az elődjeihez képest előreláthatóan kompaktabb és könnyebb lesz, s OLED-technológiás érintőképernyővel rendelkezik majd, amely a funkciógombok helyett új beviteli lehetőségeket fog kínálni. A Dynamic Function Row nevű megoldás az alkalmazástól függően különböző beviteli szimbólumokat jelenít majd meg. Amennyiben a felhasználó például az Asztalt használja, akkor a fényerőt szabályozó és a médiafájlok lejátszásával kapcsolatos vezérlőelemek lesznek láthatók, míg egy megnyitott alkalmazás esetén automatikusan megváltoznak a szimbólumok és az adott programhoz specifikus érintőszimbólumok fognak megjelenni. A felhasználóknak mindig lehetőségük lesz arra, hogy az alkalmazásnézetből visszaváltsanak a szabvány kezelőelemekhez és a hangerőszabályzó minden esetben látható lesz.

Az új MacBook Air több Typ-C típusú USB-csatlakozót is kínál majd, míg az új iMac esetében frissítési opció lesz az AMD Polaris grafikus chipjeire való váltás. Kiderült az is, hogy az Apple és az LG Electronics közösen dolgozik egy 5K-kijelzőn, de ennek várható megjelenési időpontjáról még semmit sem lehet tudni. (Június elején már megszellőztették, hogy az Apple olyan 5K-képernyőt fejleszt, amelyben videokártya is lesz.)

Az új iPad Pro modellek várhatóan 2017-ben jelenhetnek meg. Az Apple átdolgozná a készülékek digitális tollas vezérlését. A megoldás jelenleg csupán az erre optimalizált alkalmazásokkal kompatibilis, de a jövőben a Mail, a Safari és az iMessage esetében is alkalmazható lesz. Az még egyelőre kérdéses, hogy vajon a funkciót integrálják-e az iOS 11 operációs rendszerbe is vagy sem. Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője nemrég azt prognosztizálta, hogy az Apple új iPadet fejleszt, az eszköz 10,5 hüvelykes AMOLED-kijelzőt kaphat és jövőre jelenhet meg.

Doga

Forrás: www.sg.hu



Címkék: Apple Amoled 

Hozzászólások

comments powered by Disqus