SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Milyen műsorokkal indít a Super TV2?

Dátum: 2012-10-23 18:28:05   |  hazai
Egyre többet tudhatunk a november 2-án induló új TV2 csatornáról, a Super TV2-ről.

A TV2 prémium csatornájának szánt Super TV2 november 2-án kezdi meg a sugárzást, a hivatalos hangja pedig, mint a héten kiderült, Náray Erika színésznő lesz.

„Szerettük volna, ha a prémium kategóriát képviselő csatornánkhoz egy mindenki által ismert hang tartozik, és ez teljesült azzal, hogy Erika elvállalta a felkérésünket. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen népszerű és méltán elismert szakember, mint Erika csatlakozott a SuperTV2 csapatához.” – nyilatkozta B. Csejtei Ildikó, a TV2 Csoport marketing és kommunikációs igazgatója.

Időközben az első hét műsora is napvilágot látott. Az első nap, november 2-án 9.25-kor a Super Mokkával kezd a csatorna, majd lakberendezési tippek, realityk és filmsorozatok következnek, 14.25-kor ismét Super Mokka, majd a Nicsek, ki beszél című amerikai film után 18.00-kor a híradó várja a nézőket. Az esti film 19.30-kor kezdődik, 21.15-kor pedig a The Voice háttérműsora, később pedig egy akciófilm szerepel a programlistán. A teljes és részletes műsott ITT megtekinthető.

Forrás: TV2

Kapcsolódó hírek: Tesztel és hamarosan indul a Super TV2



Címkék: TV2 Super TV műsor 

Hozzászólások

comments powered by Disqus