SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Nálad is eltűntek a Telekomos TV csatornák?

Dátum: 2016-03-28 08:29:39   |  hazai
Szerző: postatib
Itt van 3 működő megoldás a problémádra, valamint az ütemezés az analóg lekapcsolásokról a Magyar Telekom hálózatán.

A Magyar Telekom márciusban és áprilisban tovább korszerűsíti a szolgáltatásait, s ennek keretében sok településen LEKAPCSOLJA az analóg kábelTV-s csatornákat.

Íme a lekapcsolások tervezett menetrendje: 

  • 2016. március 8.: Ajka, Budapest (VIII., IX., XI., XVIII. kerületek), Ajka, Kislőd, Magyarpolány, Nagykovácsi, Noszlop, Perbál, Piliscsaba, Remeteszőlős, Solymár, Tinnye 
  • 2016. március 16.: Budakalász, Budapest (III., IV., XIII., XVI. kerületek), Csömör, Üröm 
  • 2016. március 17.: Diósd, Érd, Esztergom, Pusztazámor, Sóskút 
  • 2016. március 22.: Budapest (II., XII., XV. , XIX., XX., XXI., XXIII. kerületek), Gyömrő, Isaszeg, Mende, Tura, Üllő, Veresegyház 
  • 2016. március 29.: Budapest (III., XVII. kerületek) , Diósd, Dunakeszi, Érd, Fót, Pomáz, Pusztazámor, Sóskút 
  • 2016. április 5.: Aszód, Bernecebaráti, Budapest (III., V., VI., VII., X., XIV., XIX., XX., XXI., XXIII. kerületek) , Domony, Dunabogdány, Göd, Gyál, Iklad, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kismaros, Kisoroszi, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Pócsmegyer, Szob, Szokolya, Tahitótfalu, Vámosmikola, Vecsés, Verőce, Visegrád, Zebegény

A fenti településeken teljesen áttérnek a digitális szolgáltatásra, A módosítás értelmében analóg kábeltelevízió szolgáltatások érintett csomagjai kódolatlan digitális kábeltelevízió szolgáltatásra módosulnak, a szolgáltatás havi díja és csatornakínálata változatlan marad.

MIT KELL TENNED, HOGY TOVÁBB IS TUDJ TÉVÉZNI?

Amennyiben digitális jelátalakítós DVB-C tuneres TV-készülékkel rendelkezel (a Magyarországon forgalmazott „lapos” tévék döntő többsége ilyen), akkor TV-készüléked leírásának megfelelően hangold be az új digitális csatornákat!

Abban az esetben, ha EUROscart- vagy RCA-csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) TV-készüléked van, további jelátalakító, (más neveken médiakonverter, kábelvevő, set-top box) beszerzésére van szükséged, amelyet a készülékedhez kell csatlakoztatnod.  Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert.

Ha olyan régi tévékészüléked van, ami csak antennacsatlakozóval rendelkezik, akkor szükséged lesz még egy modulátorra is a médiakonverter mellé. Ez esetben azonban, már érdemes elgondolkodni egy új TV beszerzésén.

Szeretnénk megkönnyíteni számodra a digitális átállást egy remek akcióval. Raktárról tudunk, azonnal kiszolgálni, így nem kell nélkülöznöd a kedvenc műsoraidat.

A piacon található legolcsóbb árral szeretnénk megkönnyíteni a választás és stresszmentessé tenni az átállást.

Globo XC80 olcsó médiakonverter

Ezt a készüléket adja a szolgáltatásához több kábelTV társaság is. Tökéletesen működik a legtöbb digitális kábelhálózaton, beleértve Magyar Telekom, a UPC, a Digi, a PR telecom, illetve Net-TV rendszerét.

 

 IPTV + DVBT2/C box több ezer ingyenes csatornával 

Medialink IPTV+ Kábelvevő

A Medialink SmartHome T2C készülék a két tuner-bemenetének köszönhetően egyszerre alkalmas a földi digitális valamint kábelTV vételre. Az igazi különlegessége azonban az IPTV funkcióiban rejlik.
A több ezer külföldi internetes TV csatorna és film, felnőtt tartalom, Youtube és egyéb applikációk emelik ki a versenytársak közül. Az ára mindössze 26.990 Ft


 A lista még koránt sem ért véget! 
Ajánljuk figyelmedbe a nagy sikerű TRIAX C-HD255 típusú készüléket  

Triax HD kábelvevő
 

FullHD-s digitális kábelTV vevő a szabadon vehető (kódkártya nélkül fogható) digitális kábelTV (DVB-C) csatornákhoz.

  • Gyors, egyszerű beüzemelés
  • HD és SD felbontás (HDMI és SCART csatlakozü)
  • felvétel rögzítése külső meghajtóra (PVR funkció)
  • alacsony fogyasztás
  • magyar menü
  • USB csatlakozó

A cikkben található képekre kattintva további info található a készülékekről és meg is rendelhetőek azok.



Hozzászólások

comments powered by Disqus