SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Nemzetközileg sikeres kereskedelmi márkával lép piacra a TV2-csoport

Dátum: 2012-11-17 16:16:48   |  hazai
Anyacége, a ProSiebenSat.1 nemzetközileg is sikeres kereskedelmi márkáját vezeti be a hazai piacon a TV2-csoport. A vállalat SevenOne Media brand alatt értékesíti csatornáit és online felületeit, teljes körű, integrált és márkára szabott marketing-kommunikációs megoldásokat kínálva hirdetőinek.

A TV2-csoport kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatóságának összevonásával megalakul a SevenOne Media brand. A kereskedelmi márka bevezetésének célja a ProSiebenSat.1 12 éve Ausztriában, Németországban és Svájcban sikeresen működő kereskedelmi know-how-jának hazai piacra történő átültetése.

A SuperTV2 novemberi indulása után immár négycsatornássá bővült portfolió, az árbevétel szerkezetének átalakulása, valamint a folyamatosan változó hirdetői igényekre való reagálás teremtette meg az igényt egy önálló, az anyacég által már sikerre vitt kereskedelmi márka bevezetésére. A tartalmak, a márkák és a csatornák egysége új megközelítést tesz szükségessé, ezért a SevenOne Media fókuszában a TV2-csoport tartalmainak konvergálása és az azokból eredő reklámhatékonyság kiaknázása áll.

- A SevenOne Media bevezetése fontos lépés mind a vállalat, mind a hirdetői piac számára. Az erős csatornaportfoliónkban rejlő lehetőségek még hatékonyabb kiaknázására életre hívott kereskedelmi márka a megváltozott hirdetői igényekre reagálva tovább erősíti azt a törekvésünket, hogy a TV2-csoport megkerülhetetlen médiavállalat maradjon a jövőben is – mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója.

Az innovációt és hatékonyságot szem előtt tartva, a SevenOne Media teljes körű, márkára szabott, kreatív és költséghatékony marketing-kommunikációs megoldásokat kínál hirdetőinek, a következő területek integrálásával: kreatív szpot, non-szpot megjelenések, online és off-screen megoldások, termékelhelyezés, márkázott tartalmak, licensing és merchandizing tevékenység, talent menedzsment, bevételmegosztáson alapuló üzleti együttműködések.

A SevenOne Media bejelentésével egy időben megújul a TV2-csoport sales oldala is, mely a http://www.sevenonemedia.hu és a http://www.sales.tv2.hu cím alatt érhető el.



Hozzászólások

comments powered by Disqus