SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Nosztalgiázzon a MinDig TV Appal!

Dátum: 2016-09-16 13:20:03   |  hazai
Szerző: doga
Nosztalgiázzon a MinDig TV Appal!

Új tartalmakkal bővült a MinDig TV Applikáció előfizethető csomagjainak sora. A FIT csomag után (amely élő adást és egy közel félszáz edzésből álló videótárat tartalmaz) régi filmekkel és műsorokkal kedvezünk a nosztalgiázni vágyóknak az M3 csatornával.

Mostantól előfizetéses formában megtalálható az M3 élő adása az alkalmazásban, illetve igény szerint a csatorna műsorához kapcsolódó filmek és sorozatok is elérhetők. Így kétféle konstrukció közül választhatnak a felhasználók, melyeket M3 és M3 + VIDEÓK néven érnek el az applikáció fizetős tartalmak menüpontjában.

Az M3 csomag a közkedvelt csatorna élő adását tartalmazza, amit Magyarország területéről bárki élvezhet, aki a MinDig TV Applikáció letöltését követően megvásárolja azt. Az M3 a Közszolgálati Archívumban található felvételeket sugározza. Kínálatában minden műfaj megtalálható: láthatóak többek között sport-, oktató-, gyerek- és ifjúsági műsorok, vetélkedők, tehetségkutató versenyek, színházi előadások, videoklipek, dokumentumfilmek, sorozatok, egész estés filmek, illetve rengeteg olyan alkotás, amely a televíziózás elmúlt hatvan éve alatt legendává vált. Jól ismert és kevésbé látott alkotások egyaránt képernyőre kerülnek, a magyar tartalmak mellett pedig sikeres külföldi műsorokat is vetít a csatorna.

Hogyha mindemellett válogatott filmeket és meséket is szívesen nézne bárhol és bármikor az applikáció felhasználója, az M3 + VIDEÓK csomagra érdemes előfizetnie, amellyel az élő műsoron kívül több mint 100 tartalom érhető el a videótárban. A csomag összeállításánál figyelmet fordítottunk arra, hogy többféle életkornak és érdeklődésnek megfelelő felvételt kínáljunk. Mesék közül elérhetők a Frakk, a macskák réme és a Futrinka utca sorozat epizódjai, de megtalálható többek között A Tenkes kapitánya sorozat, kötelező olvasmányok filmadaptációi és számos nagy klasszikus a hatvanas és a kilencvenes évek közötti időszakból.

A MinDig TV Applikáció természetesen továbbra is ingyenesen letölthető az alkalmazás áruházakból, az előfizetéssel kapcsolatos részleteket és feltételeit pedig bárki elolvashatja a MinDig TV Applikáció fizetős csomagjainak leírásában. Az előfizethető tartalom jelenleg az alkalmazás Android változatában érhető el, és napokon belül iOS-en és Windows Phone-on is megjelenik. Chromecast eszköz segítségével pedig az alkalmazás tartalma átküldhető nagy képernyőre is.

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Hozzászólások

comments powered by Disqus