SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Percenként három Samsung TV-t adnak el

Dátum: 2013-02-13 16:56:33   |  nagyvilág
A Samsung jó évet zárt, és diadalútja töretlen, minden percben értékesít három TV-t. Sőt, legújabb csodája majdnem 12 milliós áron tavasztól kapható.

A Monacóban megtartott Samsung EU Forumon hangzott el a statisztika a Samsung elnök szájából. Elmondta, hogy a Samsung már uralja a nappalikat, és hozzá tette, hogy „minden percben három Samsung TV kerül eladásra”. Azt is elmondta, hogy a 2012-es évet szép eredményekkel zárták, és minden évben 9 milliárd dollárt fordít a cég kutatás-fejlesztésre.
 
 
„Hisszük, hogy az innováció valóban a vállalatunk sikerének kulcsa. Így tudunk elsőként, lenyűgöző és kiváló minőségű termékekkel megjelenni a piacon. Úgy véljük, hogy a következő nagy dobást a háztartási eszközök jelentik. Miért? Mert az otthonunk a legfontosabb a hely számunkra mindenütt a világon, minden kultúrában.”
 
Azt, hogy azért a televíziós piacról sem feledkezik meg a jövőben a gyártó, mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy első Ultra HD készüléke, amely 85 hüvelykes képátlóval rendelkezik, idén tavasszal kereskedelmi forgalomba kerül, elsőként az Egyesült Királyságban 35 000 fontos áron, ami jelenleg potom 11,712,769.50 forintot ér.



Címkék: Samsung UHD TV TV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus