SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Romániában bővít a Viacom

Dátum: 2015-02-03 20:51:40   |  nagyvilág
Szerző: dorka
Jelentős bővítést jelentett be a Viacom International Media Networks (VIMN) Romániában. A Telekom Romaniával kötött megállapodás értelmében a világ egyik legnagyobb médiacégének csatornái január 30-tól még több háztartásba jutnak el.

A Telekom Romania előfizetői mostantól az alap S-csomagban élvezhetik a Comedy Central Extra, a Paramount Channel és a Nickelodeon műsorát. A legkisebbeknek és szüleiknek szóló Nick Jr. csatorna az eredeti verziójában kerül fel a szolgáltató kínálatába, 2015 áprilisától azonban teljesen lokalizált formájában követheti a közönség a Telekom Romania M-csomagjában.

„A Telekom Romaniával kötött megállapodás komoly előrelépés számunkra a román piacon, hiszen a Comedy Central Extra, a Paramount Channel és a Nickelodeon csatornák ezáltal a három legnagyobb román szolgáltató kínálatában elérhetővé váltak” – mondta Bartosz Witak, a Viacom Kelet-Európáért és Izraelért felelős vezérigazgatója.

A Viacom a világ egyik legnagyobb médiacége, csatornái 37 millió nyelven 700 millió háztartásba jutnak el. Magyarországon a vállalat a Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., Paramount Channel, Viva és az MTV márkákkal van jelen. Romániában a Comedy Central Extra, az MTV Dance, MTV Hits, MTV Music, MTV Rocks, MTV Live HD, Nick European HD, Nick Jr., Nick Romania, Paramount Movie Romania, VH1 és VH1 Classic csatornákat követheti a közönség. 



Hozzászólások

comments powered by Disqus