SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Samsung újdonságok az IFA 2013 szakkiállításon

Dátum: 2013-09-05 09:00:00   |  nagyvilág
A Samsung 98 hüvelykes nagyformátumú UHD kijelzőket (LFD) és 31,5 hüvelykes UHD monitorokatmutat be az IFA 2013 szakkiállításon (szeptember 6-9.).

98 hüvelykes UHD nagyformátumú kijelzők
 
A Samsung Electronics 98 hüvelykes UHD LFD terméke a kategóriájában legnagyobb méretű kijelző, amely négyszer nagyobb felbontású, mint a kereskedelmi forgalomban kapható full HD kijelzők. Ennek eredménye a rendkívüli képminőség.
                                            
Több 98 hüvelykes UHD LFD falra szerelésével hatalmas kijelzőket kapunk, amelyek lenyűgöző élményt nyújtanak. Például, az IFA 2013-on a Samsung Electronics hatalmas, 171 hüvelykes videofalakat fog felállítani – ezek nagyjából akkorák, mint egy személyautó – három egymás mellé helyezett UHD LDF kijelző segítségével. Így a látogatók a full HD kijelzők felbontásánál 12-szer jobb képminőséget élvezhetnek majd.     
 
31,5 hüvelykes UHD monitor
 
Ezen kívül a Samsung Electronics az IFA 2013-on fogja bemutatni az első 31,5 hüvelykes UHD monitort is. A 8,3 millió pixeles felbontású, 31,5 hüvelykes UHD monitor négyszer több képponttal rendelkezik, mint a full HD kijelzők (2,07 millió pixel), és hihetetlenül valóságközeli képélményt nyújt a nagy felbontás révén. Ezt elősegíti a monitor színgazdagsága is: 1 milliárd színt használ, és ezzel lefedi az Adobe RGB színtartományának 99%-át.
 
A kalibrálható monitoron a részletes színvizsgálatot a 25 különálló részre osztott képernyőn történő színellenőrzéssel lehet végrehajtani. A kalibráció külön szoftveren keresztül is lehetséges, amellyel a fogyasztók maguknak állíthatják be a színeket.
 
„A Samsung Electronics az UHD-alapú, kereskedelmi felhasználásra szánt kijelzőinek és monitorainak az IFA 2013-on kezdődő agresszív piacra dobásával válik majd az UHD termékek globális piacának első számú gyártójává” – mondta Jeong-hwan Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának vezérigazgató-helyettese, a nagyvállalati üzleti csoport vezetője.Hozzászólások

comments powered by Disqus